Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez nem durva 15 évesen?

Ez nem durva 15 évesen?

Figyelt kérdés
menstruációm első napjában voltam. alapból normál méretű tampont használok de láttam hogy nagyon erős és felraktam egy ob flexia normal-t .. gondoltam nem elég lesz ez 8 óráig. de 2 óra után már olyan durván megtelt hogy el is áztam. nem lehet valahogy a vér mennyiséget csökkenteni?
2015. okt. 10. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet csökkenteni sajnos, és nem is lenne egészséges, teljesen természetes hogy 2 óra alatt megtelt.

Nekem is az 1. 2. napon van a legtöbb mensivérem.

Ha nem telik meg akkoris maximun 4 óránként kikell cserélni !

2015. okt. 10. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
46%
Nem lehet, csak akkor esetleg, ha fogamzásgátló tablettát szednél.Akkor gyengébb a menstruációs vér.A problémábra az is jó, ha két bugyit veszel fel, persze fekete színűt és mind a két bugyit ellátod éjszakai nagyméretű betéttel plusz még a jó minőségű tampon.Csak néhány napot kell így kibírni és nem te vagy az egyetlen aki szenved és átázik.Kellemetlen biztos.
2015. okt. 10. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Éjszakára semmiképp nem ajánlott a tampon használata! Betétet használj éjszaka.

2015. okt. 12. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!