Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek is durva 14...

Szerintetek is durva 14 évesen a tampon?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, jobban szeretem, mint a betétet mert az olyan furcsa érzés, hogy érzem, hogy minden olyan. Oszt.társaim is folyton erről beszélnek, hogy én nem betétet hordok. Meg anyum is mondja hogy minek kell ilyenkor a tampon miért nem jó a betét. 14/L

2012. jún. 15. 22:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Kit érdekel mit gondolnak? Én azóta használom, hogy először megjött 13 évesen. Soha nem használtam betétet, mert nekem kényelmetlen. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mások szerint miért nem lehet ennyi idősen is használni. -.-"
2012. jún. 15. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Nincs életkorhoz kötve. Nyugodtam használd, ha azt jobbnak érzed!
2012. jún. 15. 22:20
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
12 éves korom óta, az első menstruáció óta tampont használok. (betéttel az úszóedzés érdekes lenne)
2012. jún. 15. 22:23
 4/13 A kérdező kommentje:
igaz én is igy gondolom.
2012. jún. 15. 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
A tampon használata nem korhoz kötött. De anyukád nem véletlenül nem akarja, hogy tampont használj. A tampon nagyon egészségtelen, akkor is, ha sokkal kényelmesebb, mint a betét. Teljesen felesleges az átlagos hétköznapokon, főleg egy szűz lánynak, aki sokkal könnyebben sérti fel vele a nyálkahártyáját, mint mondjuk egy szexuálisan aktív felnőtt nő. (akinél még mindig megtörténhet, akármilyen óvatos is, mert ugye a menstruáció vége felé szárazabb a hüvely..)
2012. jún. 15. 22:39
 6/13 anonim ***** válasza:
4%
Teljesen egyetértek az előttem válaszolóval! Lehet, hogy a tampon kényelmesebb, de egészségtelenebb is, mert nagyobb rá az esély, vagy fertőzést kapsz, mivel az a vér, amit nem tud felszívni, csak pang a hüvelyedben!!!
2012. jún. 16. 06:01
 7/13 A kérdező kommentje:
értem. köszi szépen a válaszokat.akkor fogok csak hordani hogyha vizes helyre megyek vagy ilyesmi.
2012. jún. 16. 14:25
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

"amit nem tud felszívni, csak pang a hüvelyedben"

A tampon nem egy dugó, ami megakadályozza, hogy kifolyjon a vér a punciból. Pont az a feladata, hogy felszívja a vért, így nem tud pangani.

2012. jún. 16. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
En is a kezdetektol hasznalom, mar sok eve, es nincs vele semmi gond. Akiknel okozott problemat, azok amugy is gyenge ellenallokepesseggel rendelkeznek arra fele, es ok amugy is hajlamosak elkapni barmit pl uszidaban, strandon.(tampontol fuggetlenul). Nem vagyunk egyformak. Viszont mosd meg a kezed hasznalat elott. A tampont csereljuk, nem hagyjuk bent igy nem okoz olyasmit amit irtak paran. (mar ha alapbol egeszseges vagy).
2012. jún. 16. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt használd amelyik neked kényelmesebb!!!(amig lehet)
2012. jún. 16. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!