Mit tegyen a barátnőm ha amost jött meg neki?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek csütörtökön jött meg és pénteken megyünk az én családommal a Balatonra.
Szerintetek ajánljam neki a tampont vagy még ne? 13 éves és már több mint egy éve jött meg neki.
2012. jún. 14. 20:24
1/6 anonim válasza:
én 12évesen, az első alkalommal is tampont használtam (edzésen nem lehetett mást) simán felraktam,nem volt semmi gond)
3/6 anonim válasza:
szerintem a 13 éves barátnőd el tudja dönteni egyedül is, vagy az anyukája segítségével, hogy mit szeretne, és hogy oldja meg, de azért aranyos, hogy segíteni akarsz.
4/6 A kérdező kommentje:
én is lány vagyok.
a legjobb barátnője vagyok és tudom, hogy még az anyuukájával se szívesen beszél ilyenekről, csak ezért kérdeztem
köszi az értelmes válaszokat
2012. jún. 14. 20:41
5/6 anonim válasza:
Hát tampon nélkül semmiképp sem fürödhet. Viszont ha még nem használt tampont, akkor nem biztos, hogy most sikerülni fog neki feltenni. Amikor nem menstruál, nyúljon fel a puncijába, és tapasztalja ki, hogy milyen a hüvelye. Amerre az ujját tudja dugni, arra kell a tampont is. Aztán ha legközelebb strandra megy, amikor menstruál, akkor már próbálhatja a tampont.
6/6 anonim válasza:
Nem olyan nehez feltenni egy tampont, es ezert ne legyen mar elszurva a nyaralas. A legkisebb meretet kene megprobalni eloszor, en mar 11 evesen is hasznaltam, es meg elek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!