Mennyire durva az, ha 17 évesen alsó és felső 6 fogamra is koronát kapok?
Az én dokim, akihez járok a pácienseinek kb 20-25 ezer forintért csinál egy fogat, tehát a tiéd max 50 ezer lenne és ebbe minden bennevan. Nekem nyáron csinálja meg, mert akkor lesz rá időm. Amúgy annyi az egész, h pl:hét elején kapsz időpontot, megnézni a fogad, leköszörüli vagy kihúzza azt, amelyiket kell, leveszi a mintát. A hét végére vagy következő hét elejére már kész is a fogad. Az első egy hétben nyomja majd az ínyedet, aztán már semmi bajod nem lesz vele.
Te mennyi idős vagy és fiú vagy lány?
Én 17 vagyok, lány. Nem csinálják meg szerintem bármelyikben, megaztán ilyen kéréssel jobb magán fogorvoshoz menni, mert máshol lehet azt mondják, h még a fogszabi is elég.
De jól nézd meg kihez méssz!
Na ezt letudtuk. :D
Akkor magándoki meg minden. :) És sokkal jobban megéi, mint a fogszabályzó...ugye így van?!?!...:) Én úgy félek........:)
De nem a fájdalomtól félek te lány :D, hanem attól, hogy majd esetleg bánni fogom, hogy nem fogszabályzó meg minden......de remélem mégsem, és tényleg megéri!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!