Hüvelygomba gyanújával először megyek nőgyógyászhoz. Mit fog velem "csinálni" az orvos szüzen?
Engem rendesen megvizsgált, annak ellenére, hogy mondtam, hogy szűz vagyok, pedig én is csak gombagyanúval mentem hozzá. :( Feldugott ilyen kamera-szerű bigyót, hogy megnézze röntgenen a petefészkeket is. A háziorvosom küldött hozzá tovább, és amikor visszamentem hozzá a leletekkel, megkérdezte, hogy vizsgált meg a doktor úr. Elmondtam, hogy hogy. Erre le volt döbbenve, hogy na de hát én szűz vagyok, nem mondtam neki? Mondtam, dehogynem, azzal kezdtem, de a doktor urat nem érdekelte a dolog különösebben! :(
Nem mondanám, hogy fájt, de azért nem is volt kellemes. Ráadásul elég megalázónak éreztem, hogy egy ilyen vén és mogorva pasas nyúlkál bennem először. :( Remélem, neked jobb tapasztalatod lesz és normális nőgyógyászt fogsz ki!
Hüvelygomba gyanújával, szüzen nem fog az orvos hüvelyi UH-t csinálni.
Jó eséllyel már a panaszok alapján megmondja, hogy mi a baj, megnézi kívülről, esetleg manuális vizsgálat és kenet, de mást nem valószínű, hogy csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!