Lehet szó rákról is vagy más komoly dologról? Nagyon aggódok de biztos hogy nem engedem megvizsgálni magam!
Szerintem ha a fogamzásgátlótól elmúlt akkor leginkább hormon problémád van.Mindenképpen meg kellene vizsgáltatni magadat. Nem csak a rák okozhat nagy bajt de más is.
10 év múlva amikor gyereket akarsz oriási problémáid lehetnek. Ès nem zavar, hogy fájdalmad van és állandóan betét kell hordanod?
Ja és gondolom vérezve nem sexelsz.
Meg tudlak érteni, én is 12 évesen voltam először nőgyógyásznál, nekem is akkora trauma volt, hogy azóta sem mertem elmenni. Most 21 éves vagyok. Viszont ilyen helyzetben biztos, hogy valahogy rávenném magam, mert ha súlyosbodik, és egyszercsak teszem azt elájulsz, vagy valami komolyabb bajod lesz, ígyis-úgyis meg fognak vizsgálni.
Talán érdemes lenne első körben egy pszichológussal beszélgetned, hátha tud segíteni leküzdeni a félelmeidet. Aztán irány a nőgyógyász, ne játsz feleslegesen az egészségeddel!
Jobbulást kívánok!
Köszönöm!
Utolsó: kicsit megnyugodtam,hogy nem csak én vagyok akinek ekkora lelki sérülést okozott a nőgyógyász,mikor anyám próbált most is rávenni,alig bírtam elfolytani a sírást :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!