Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon meg vagyok ijedve ugye...

Nagyon meg vagyok ijedve ugye ez semmi komoly?

Figyelt kérdés
Szóval összeettem nagyon sok mindent . Úgy kezdődött h délbe ettem valami tonhalas kaját így pitában aztán valami irtó rossz mexikói kaját aztán sört és nagyon durva hasmenésem lett kb 6x voltam wcn és a vége fele láttam a wc ben ilyen pirosat ami nem ,,párolgott,, el a vízben szóval az nem lehetett vér ugye ? Max. valami piros paprika vagy ilyesmi ? Nagyon megijedtem mert sajnos épp a legrosszabbra gondoltam : ( Szóval szerintetek ?
2015. szept. 14. 17:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem megint olyan volt mintha véres lenne ... Vagy ugye lehet csak attól van , hogy nagyon megerőltettem most úgymond a végbelem... Kérlek SOS Mert ugye ha komoly gond lenne akkor a véres hasmenés a semmiből jött volna most viszont ilyen tejeskávét+sört párosítottam és nagyon durva mexikói kaját szóval Kérlek segítsetek :(((((((
2015. szept. 14. 17:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Vagy csak a peradicsomtól lett olyan a színe ami a mexikói kajában volt ? Nem mondanám sötét vörösnek szóval...
2015. szept. 14. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Kóstold meg és megtudod. Tök jó, hogy ilyen részletesen leírod a végeredményt, még jó hogy fotót nem teszel ki róla..
2015. szept. 14. 17:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél :(
2015. szept. 14. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Már bocs,de mi van akkor ha vér van benne? Ilyen durva zabálás után nem kéne csodálkozni ha felmaródik a bélnyálkahártya.... És utána még tejeskávét iszol... Gratulálok, megérdemled a sorsod, csak légyszi az orvos idejét ne pazarold ilyen hülyeségekkel....
2015. szept. 14. 17:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert ez a vastagbélrák egyik tünete : ( szal rögtön a rosszra gondoltam ...
2015. szept. 14. 17:51
 7/10 anonim ***** válasza:
A vastagbélrák az komoly dolog.A diagnosztizálásához kell gyomortükrözés, végbéltükrözés, végül maga a vastagbéltükrözés. Mire ezekkel sorra kerülsz, beletelik az esztendő is. úgyhogy ne kapkodd e a dolgot, és egyél kímélőbb kajákat is...
2015. szept. 14. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Vagy paprika, vagy paradicsom. Ne izgulj, ha eddig nem volt, akkor valószínű a kajától van

. Ha 3 nap elteltével is lesz, akkor menj el orvoshoz. Addig is nyugodj meg, ne gondolj a legrosszabbra.

2015. szept. 14. 19:02
 9/10 anonim válasza:
Jaj, ne ijesztgessétek már a kérdezőt... persze, hogy semmi komoly bajod nem lesz! Más ennél extrémebben is össze-vissza eszik dolgokat (néha én is a levestől elkezdve a tejen át a nyers répáig mindent összezabálok :D, ha olyan napom van) és max. okoz egy hasmenést/hasmenéses napot és kész. Ennyitől nem fog tönkremenni az emésztőrendszere, kedves "hozzáértő" válaszoló, inkább ne írnál neki hülyeségeket, ha hasznosat nem tudsz !! Idióta...
2015. szept. 14. 23:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Ki írt olyat, hogy tönkremegy az emésztőrendszere? Én bélnyálkahártya felmaródásról írtam ami fűszeres ételek után előfordul. Akut probléma és magától regenerálódik ha kicsit diétázik az illető. Ha nem értesz hozzá, nem kell arrogánskodni, hogy kedves hozzáértő, meg idióta....
2015. szept. 15. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!