Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11 éves vagyok és parázok...

11 éves vagyok és parázok komoly a baj? ( több lent )

Figyelt kérdés

A gyengébbek kedvéért elárulom szűz vagyok.

szóval ma azt vennem észre hogy a bal nagyajkam egy része piros és duzzadt és aztán azt hogy a csiklóm bal oldalán közvetlenül egy piros fájó holyagszerűség van nagy ( viszonylag ) de duzzadt és a csiklóm tetején körbe apró piros pontok nem duzzadtaknem fájnak nem viszketnek.mi ez ?és valami komollyabb vagy házilag kezelhető?és ha igen hogy ? Parázok ! Gyors és értelmes válaszokat kérnék!

2015. aug. 27. 23:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Biztos hüvelygomba.
2015. aug. 27. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Én ebben nem lennék biztos. Nagylány, jó lenne ha szólnál anyukádnak hogy baj van. Majd ő elvisz az orvoshoz. Most biztosan félsz ettől, de jobb lesz ha nem házilag akarod kezelni.
2015. aug. 27. 23:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
kaptál valami fertőzést. Az orvos nem harap. Szólj anyukádnak és menjetek orvoshoz.
2015. aug. 27. 23:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak könyörgöm, hogy nem ez az első gondolatod??
2015. aug. 27. 23:51
 5/11 BarbiBea válasza:
100%
Nekem ez elég furcsa, hogy megkérdezed gyakori kérdéseken, ahelyett, hogy azonnal szólnál Anyudnak. Szerintem is szólj neki, el fog vinni orvoshoz, és szerintem nem komoly a baj. :))
2015. aug. 28. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Kicsi lány!Azonnal szólj anyukádnak mert ez nem játék!Én sajnos megjártam egy ilyennel...szintén kb annyi idős vagy pár évvel lehettem idősebb mint most te és nem szóltam senkinek.Teli lett az egész szeméremterület apró nagyon nagyon fájó hólyagszerű pöttyökkel(mint mikor a szájban afta van).Mire elmentem dokihoz azt mondta ilyet még ő sem látott.Fel volt duzzadva az egész és menni meg ülni is alig tudtam annyira fájt,égetett,csípett :( Nem rémisztgetésképpen mondtam ezt el de tényleg szólj anyukádnak és menjetek el orvoshoz!
2015. aug. 28. 00:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Dokit látogasd meg, jó eséllyel kapsz valami kenőcsöt és ennyi. Dokitól meg ne parázz nem először lát olyasmit hidd el.
2015. aug. 28. 04:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nemi herpesz is lehet, de más is, bőrgyógyászhoz is mehettek, nem feltétlen nőgyógyász.
2015. aug. 28. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:

A piros pöttyök miatt valóban lehet gomba,ha az akkor canesten krémet lehet venni a gyógyszertárba,de legalább 2 hétig kell használni.

Ha orvoshoz mennél akkor gyermek vagy rendes nőgyógyászt keresetek,de nőimorvos legyen,mert kevésbbé ciki érzés neki megmutatni.

Aznorvos beszélgetéssel,kérdezgetéssel szokott indítani és csak utána kérhet meg hogy a vizsgálóágyhoz menj át és ott alul vetkőzz le(bugyit,nacit kell levenni,zokni maradhat és célszerű hosszú polóba menni az picit takar).

Ha levetkőztél alul akkor a vizsgálóágyra fel kell feküdni,ágy végébe lecsúszni fenékkel és az ágy végében van lábtartó oda kell a lábaidat feltenni.

Ha szégyenlős vagy és nem szeretnéd hogy ennyire intim helyzetbe lásson anyukád akkor beszéld meg vele hogy ne nêzzen oda,addig forduljon másfele.

2015. aug. 28. 20:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Az esetleg közrejáttszhat abban hogy kijött rám ez a hólyag hogy az előtt hogy kijött közvetlenül lovagoltam és a nyereg pont ott nyomott ahol utána kijött a hólyag?
2015. aug. 28. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!