Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szorulás? Kérjek tanácsot...

Szorulás? Kérjek tanácsot orvostól?

Figyelt kérdés

A nyáron táborban dolgoztam, lehet ott borult fel a biológiai egyensúlyom. Néha 2-3 napig sem érzek ingert székelésre. Aztán amikor rámjön, hirtelen jön, és elkezd belül feszülni. Mikor kinyomom, nagy adag jön, a vegbélnyílásom is megfeszül.

Előfordul, hogy a vécé is nehezen megy le. Az utóbbi néhány alkalom ilyen volt és kezdek aggódni. Menzesz alatt sem változott. 26L.

2015. szept. 5. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Jobb lenne egy orvossal beszélni. Tavaly nyáron velem történt ez, aztán kiderült, hogy a szervezetem nem hajlandó elfogadni a búzalisztet. Ez hirtelen, egyik hétről a másikra alakult ki. Azóta oda kell figyelnem, mit eszem.
2015. szept. 5. 16:26
 2/4 szamo77db ***** válasza:
Fordulj orvoshoz, kezdd a háziorvosodnál. Ő tudni fogja, mi a teendő.
2015. szept. 5. 16:27
 3/4 kisPeteRRr válasza:
Egy jókora beöntés segítene a dolgon mert lehet hogy a bifidusz aktiregulárisz-oddal van a gond nekem ezt mondta az orvosom ezért most tonna számra eszem az aktiviát és azóta lőőn csoda akkorákat tudok csokizni hogy magamis meglepödők hogy ez belölem jött ki.Tudod olyan nagyobb fajta vímes dobozok.Képeket küldök ha kell valakinek.
2015. szept. 5. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
a liftek veszélyesek
2015. szept. 5. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!