Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 26 éves vagyok, nem voltam...

26 éves vagyok, nem voltam még nőgyógyásznál. Valami tanácsot tudtok adni? Fájni fog? Kellemetlen?

Figyelt kérdés
Nem élek nemi életet, hormonális problémák miatt javasoltak nőgyógyászati vizsgálatot.
2015. szept. 1. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem fog fájni. Kellemetlen annyiban, hogy a micsodádba nyúlnak. Én is ennyi idősen mentem először, hasonló módon.
2015. szept. 1. 18:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Úha... kérdés, mennyire nyúl be, mert nekem már az is eléggé fáj, ha egy ujjamnál többet teszek be.
2015. szept. 1. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Ne félj, ért hozza. Fontosabb, hogy a problémád megoldodjon. Vigasztal jon, hogy ezrekkel történik ez naponta😉.
2015. szept. 1. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Keress női orvost, azért sokkal elviselhetőbb elütte beterpeszteni, mint egy ffi elött.
2015. szept. 2. 08:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Én se sokkal voltam fiatalabb mikor először mentem, 24 éves voltam. Egyébként meg nem fáj, legfeljebb kellemetlen, de pár perc az egész, és messze nem az a kategória, ami kibírhatatlan.
2015. szept. 3. 08:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Bemásolom kb mi várható,ha szűz vagy azt közöld,mert rugalmasabb,vékonyabb eszközt alkalmaz majd.
2015. szept. 4. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__71767..

Youtube-on ha nagykorúként freemail címen regisztrálsz találhatsz videot hogyan zajlik a vizsgálat(female doctors)

2015. szept. 4. 22:21
 8/8 anonim válasza:
Engemet 11 évesen küldtek el, de egyáltalán nem fájt, hiszen nyugodt voltam.
2015. szept. 23. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!