26 éves vagyok, nem voltam még nőgyógyásznál. Valami tanácsot tudtok adni? Fájni fog? Kellemetlen?
Figyelt kérdés
Nem élek nemi életet, hormonális problémák miatt javasoltak nőgyógyászati vizsgálatot.2015. szept. 1. 18:53
1/8 anonim válasza:
Nem fog fájni. Kellemetlen annyiban, hogy a micsodádba nyúlnak. Én is ennyi idősen mentem először, hasonló módon.
2/8 A kérdező kommentje:
Úha... kérdés, mennyire nyúl be, mert nekem már az is eléggé fáj, ha egy ujjamnál többet teszek be.
2015. szept. 1. 18:59
3/8 anonim válasza:
Ne félj, ért hozza. Fontosabb, hogy a problémád megoldodjon. Vigasztal jon, hogy ezrekkel történik ez naponta😉.
4/8 anonim válasza:
Keress női orvost, azért sokkal elviselhetőbb elütte beterpeszteni, mint egy ffi elött.
5/8 anonim válasza:
Én se sokkal voltam fiatalabb mikor először mentem, 24 éves voltam. Egyébként meg nem fáj, legfeljebb kellemetlen, de pár perc az egész, és messze nem az a kategória, ami kibírhatatlan.
6/8 anonim válasza:
Bemásolom kb mi várható,ha szűz vagy azt közöld,mert rugalmasabb,vékonyabb eszközt alkalmaz majd.
7/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__71767..
Youtube-on ha nagykorúként freemail címen regisztrálsz találhatsz videot hogyan zajlik a vizsgálat(female doctors)
8/8 anonim válasza:
Engemet 11 évesen küldtek el, de egyáltalán nem fájt, hiszen nyugodt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!