Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik össze-vissza folyamato...

Létezik össze-vissza folyamatos peteérés?

Figyelt kérdés

Azt mondta nekem a nőgyógyász akinél voltam, hogy azért fáj hol a baloldalam hol a jobb oldalam, mert mindig peteérésem van, de a pete nem tud kiszabadulni... Ilyen tényleg létezik??

23

2015. aug. 31. 13:14
 1/1 masni1 ***** válasza:
Tisztázzuk. A peteérés valóban hol egyik, hol másik oldalon folyik, teljesen véletlenszerűen. Ez így normális. Hogy folyamatosan érik egy petéd, az is teljesen normális. félidőben kiszabadul és termékennyé válsz. Aztán ha nem termékenyülsz meg jön a menstruáció. Ha érzékeny vagy szinte folyamatosan fáj a hasad, leginkább a menzesz körül. És ez is normális. Nyugi. Én is így voltam. Volt három terhességem, ebből három fiam van. Inkább nyugodj bele, vedd tudomásul, hogy ilyen vagy, kész. Nőnek lenni nem fáklyásmenet. De elviselhető. A harmadik fiam után már valamennyire javult a helyzet.
2015. szept. 8. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!