Szerintetek lehet terhesség ez?
7 cm-es cisztát diagnosztizáltak nálam júniusban.
A menzeszeim időpontjai: április 12, aztán májusban kimaradt a ciszta miatt, és június 8-án nagy nehezen megjött (nagyon sok és bő vérzés volt). A ciklusaim általában 35-40 naposak, ezért csodálkoztam is, mikor július 6-án, hamarabb a vártnál megjött. Első pár nap csak 2 ujjbegynyi vér volt, aztán 4-5. nap beindult rendesen a vérzés.
Azonban most nem jött még meg, és még csak jele sincs! Máskor mindig feszül előtte a mellem, ez a fő első jel, de most nem...
Párommal óvszerrel védekezünk, ellenőriztük végig, nem szakadt ki. Terhességi tüneteim nincsenek.
Nyári munkát kezdtem július 1-jén, 4 műszakban, mellesleg fizikai munka ez, esetleg ez megzavarhatta a ciklust, hogy késik, illetve hogy hamarabb jött meg?
Lehetséges, hogy nem múlt el a ciszta attól, hogy megjött a menzeszem kétszer is?
Esetleg az is lehetséges, hogy terhes vagyok? Elvégre semmi jele és a védekezéssel sem volt probléma, ahogy láttam.
Tehát nem értem, mi lehet a baj. Vagy talán nincsen peteérésem ebben a hónapban? De ilyen még sohasem volt.
Miért nem veszel 1 tesztet?Drogériákban pár100Ft.Fillérekért kapsz már..
Utána szerintem menj el nőgyógyászhoz.Lehet kapnál valami hormont/gyógyszert/kezelést,hogy normális legyen a havid.
De ha védekeztek,akkor tuti nem vagy terhes.Idegességtől is késhet.A nagy megterheléstől (4műszak)..az időjárástól.
Sok sikert,
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!