Terhesség, nem terhesség?
Figyelt kérdés
az aktus után 20 nappal (menstruacio 2 napja kesik) ket tesztem is negativ (az egyik ma reggel reggeli vizeletbol) ezt vehetem biztos infonak?2015. aug. 8. 17:18
1/9 anonim válasza:
Még ne vedd biztosnak. Kedden tesztelj reggeli vizeletből, ha addig nem jönne meg.
2/9 A kérdező kommentje:
olyan idegtépően nehéz várni:(
2015. aug. 8. 17:51
3/9 anonim válasza:
Tudom... Milyen eredményt szeretnél? Tervezitek a babát?
4/9 A kérdező kommentje:
nem, nem szeretnék 19 éves vagyok:( egy véletlen baleset volt igazából az emlékeim is homályosak
2015. aug. 8. 18:17
5/9 anonim válasza:
Én 17 évesen szültem ;) De lehet hogy csak a stressztől késik, próbálj megnyugodni hátha megjön. Esetleg egy forró fürdő, egy kis vörösbor segíthet.
6/9 A kérdező kommentje:
és eléggé meg vagyok rémülve.. a barátaim azt mondták semmi olyan nem történt mármint szex de mégis hitetlen vagyok mert volt 4-5 nap barna folyásom enyhe alhas inkább a húgyhólyagom és a méhszájam fele ilyen szúrások, miután eltűnt a barna folyás fehér váladék folyik de a hasszúrás néha apró gorcsok megvannak. volt már hogy 2 hetet is kesett de most más és akkoris parázok:(
2015. aug. 8. 18:22
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyos vagy! bizakodok!:)
2015. aug. 8. 18:23
8/9 anonim válasza:
Szinte biztos hogy nem vagy terhes. Ha jól értem 20 napja történt a dolog. A terhességi teszt 14 napos terhességet már kimutat. Főleg hogy kettőt is csináltál. Azért persze csinálj pár nap múlva még egyet hogy megnyugodj.
9/9 A kérdező kommentje:
remélem igazad van csak annyi mindent olvasni itt... kicsit felelmetes de koszonom hogy valaszoltatok:)
2015. aug. 8. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!