Peteérés utáni 2. -3. naptól folyamatos barnás folyás mitől lehet?
Sziasztok! 2 éve várunk a babára. Ez év január óta pihentettem magamban a gondolatot, csak a munkára koncentráltam. 1 hónapja elkezdtem tornázni (pilates), és ebben a hónapban barátcserjét, vitaminokat szedni. Tavaly is szedtem a cserjét, de nem volt panaszom, sőt, a menzesz előtti barnázás megszűnt. Most a 19. ciklusnapomon (ovuláció után 5-6 nappal), és 3 napja görcsöl a hasam és barnás (néhol véres) folyásom van. Szerintetek mitől lehet? Méhszájseb vagy ciszta?
Köszönöm a válaszokat.
Nekem 2 ciklussal korabban volt ilyenem...egesz a mensiig kitartott. :(
Szerintem csak annyi, hogy meg nem hat a baracserje. Gondolom, progeszteronproblemad van, erre szeded es ezert a barnazas is.
Igen, azért szedem, mert barnázok mensi előtt, de nem olyan sokat, úgy a 27-28. naptól, amíg meg nem jön (általában 30. nap). Még csak a 20.-on vagyok.
Lehet, hogy ez csak egy ilyen "béna" ciklus, hogy hamarabb fog megjönni, mint máskor.
Én is minden nap szedem, és minden nap, ahogy kell. Nem vagyok hülye. 31 leszek, és több, mint 2 éve várunk a babára, ahogy írtam. Nem szoktam barnázni, csak menzesz előtt 1-2 nappal, ami mindig a 30-31. napon jön meg.
Most vagyok a 20. napon, és a 16. naptól barnázok (egyébként ma jöttem rá, hogy általában akkor jön a folyás, miután együtt vagyunk a párommal és amikor ideges vagy kimerült vagyok, főleg nap végén).
Szia!
Megkérdezhetem, hogy mi a helyzet azóta?
Én pont így vagyok, mint Te, pár napja volt PÉ, és barnázok, de nagyon kicsit.
Szia!
Nem történt semmi különös, időre megjött, és egészen addig tartott a folyás. Utána viszont mintha elvágták volna, aminek nagyon örültem, mert menzesz után is szoktam néhány napot barnázni.
Szerintem csak "kitisztított" a barátcserje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!