Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak annak veszik ki a méhét,...

Csak annak veszik ki a méhét, akinek muszáj, vagy ha kérem, elvégzik rajtam ezt a műtétet?

Figyelt kérdés

2015. aug. 24. 19:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

És ezt nem vette figyelembe az orvosod? Tényleg jó lenne ha másikat keresnél. Nálam - mivel nem szervi, hanem hormonális probléma volt egy gyógynövényes tea segített: cickafark alapú teakeverék volt. Az ízét elviseltem, megérte. összesen négy hónap volt amikor a menzeszem kezdete előtt két-három nappal ittam, azóta sem kell mert rendben vagyok. Persze az hogy ez beválik-e, teljesen a kiváltó okoktól függ.

Először mindenképpen vizsgáltasd ki magad egy normális orvossal!

2015. aug. 24. 20:45
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pesti ajánlást, úgyis 2 nap múlva költözök Pestre, mindeképpen felkeresem. Köszönöm mindenkinek a segítőkész hozzáállást, jobb kedvem is lett!! :)
2015. aug. 24. 21:02
 23/30 anonim ***** válasza:
70%
Itthon nem végeznek ilyen műtétet, mert a tested az államé, nem dönthetsz felőle. Normálisabb helyeken biztosan találsz olyan kórházat, ahol a te véleményedet tartják tiszteletben. Ettől függetlenül én is azt ajánlom, hogy előbb keríts egy jó orvost, lehet, hogy van egyszerű(bb) megoldás a problémádra.
2015. aug. 24. 22:20
 24/30 anonim ***** válasza:
Tinikoromban én is folyton ezt mondtam, hogy ki akarom vetetni, úgy utáltam.. De inkább ne is gondolj ilyenekre, nehogy később megbánt az ilyenféle műtétet.
2015. aug. 26. 07:50
 25/30 anonim ***** válasza:

#23-as, "normálisabb" államokban is betartják a szakmai protokollt. A dysmenorrhoea fiatal, még nem szült nőnél nem indok a teljes méheltávolításra, pláne, ha ki sincs tisztességesen vizsgálva, hogy mi az ok. Etikusan gondolkozó orvos NEM végez el így egy ilyen műtétet, SEHOL, szerencsére. Ha a kérdezőnél megtalálják az alapproblémát, megkapja az adekvát kezelést, pár év múlva, ha netán eszébe jut, hogy mégiscsak szülne gyereket, hálaimát fog rebegni ezért.

Egyébként nálunk a nemváltó műtétek is részben támogatottak. Próbáld meg ezt pl. az Egyesült Államokban, mint "normális" országban.

2015. aug. 26. 11:37
 26/30 anonim válasza:

Nem tudom, hogy olvasod-e még a kérdésedet, de én is így vagyok vele, mint te.

Most éppen egy kisebb nőgyógyászati műtét előtt állok, de ha arra ébrednék fel, hogy ki kellett venni a méhem, hát komolyan megkönnyebbülnék, hogy vége az örökös menstruációnak.

Folyton megjön, rendszertelen, van csomó más tünetem is miatta, és engem is azért idegesít, mert soha nem is akartam gyereket, ezután sem fogok akarni. Már betöltöttem a 35-öt, 20 éve kínlódok vele, az első nőgyógyász, akihez elmentem, hogy tanácsot vagy segítséget kérjek, azt mondta, hogy szokjam meg..

Szerinted?

Nagyon megkeseríti az életemet!

2015. szept. 8. 00:47
 27/30 anonim ***** válasza:
#6 Ha mensijévrl van problémája, mégis mit csinálnak vele?
2016. márc. 28. 07:52
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem kell csodálkozni a nőgyógyászon, mert mind ilyen. Ha nem elleni mész, leszarnak, mlg akkor is, ha 28 napból mindössze 7-et vagy használható, a többin szenvedsz vagy esetleg a földön húzod magad kínodban. Egyesek nem is gondolják valósnak az egészet. Szerintük ez nem is létezik, csak te találod ki meg hasonló fa-szságok. az én menszeszem is durván befolyásolja a mindennapjaim, én is ki akarom vetetni a méhem, én sem akarok gyereket, de ha ezzel jövök, mindenki szörnyülködik. Pedig nekem aztán semmi szükségem erre az undorító szervre. Érdekes, az odvas fogat kihúzzák, ez meg hadd fájjon, mert a vemhesség és a kis pondró miatt biztos minden nőnek megéri a biznic.Hát persze. Nyilván. Amúgy szerintem be kéne kamuznod, hogy hát JAJ NEM ESEK TEHERBE PEDIG A PÁROMMAL PRÓBÁLKOZUNK, BRÜHÖHÖ NYENYENYE, meg tessék itt van pár száz rugó csúszópénz, egyből úgy kivizsgálnak majd mint a pinty :DDDD a panaszokat meg mintegy mellékesen kell csak megemlíteni, úgy, hogy a hangsúly VÉGIG azon legyen, hogy te elleni akarsz és vemhesedni, csak nem jön össze. Legalább lesz pár leleted, azzal már el lehet indulni valamerre, persze nem itthon. A műtétet meg csináltasd meg külföldön normális orvosokkal akik valóban eleget is tesznek a betegtájékoztatási kötelezettségüknek és az orvosi esküjüknek, csak ugye ez nem fog menni TB-re. Kb másfál-kétmillió ft tartalékpd legyen, ha erre szánod magad végül. De egy rendes kivizsgáláshoz máshogy nem fogsz tudni hozzáférni. Csak akkor ,ha azt hazudod, hogy elleni akarsz és nem jön össze.
2016. júl. 5. 15:10
 29/30 anonim ***** válasza:
"A dysmenorrhoea fiatal, még nem szült nőnél nem indok a teljes méheltávolításra,"persze, hadd fájjon csak, HISZ MÉG NEM ELLETT!!! hello, rossz a szabály! ismerek olyat, aki annyira szenvedett, hogy morfinfuggő lett 25 eves korara, es meg ezek utan sem vettek ki a mehet. menjen a francba aki ilyen szabalyt hoz, meg az is, aki hangoztatja, hogy az elviselhetetlen fajdalom nem indok erre vagy arra. Ennel nyomosabb indok NINCS, mint egy emberi leny szenvedese. Amugy sem akart kolkot a kerdezo.Milyen indok kellene meg neked?
2016. júl. 5. 15:17
 30/30 anonim ***** válasza:
"Ha a kérdezőnél megtalálják az alapproblémát, megkapja az adekvát kezelést, pár év múlva, ha netán eszébe jut, hogy mégiscsak szülne gyereket, hálaimát fog rebegni ezért." ezt erosen ketlem. amugy erdekes, mert azzal senki nem jon, hogy mar leellett nok is megbanhatjak a kis elledeket, pedig a statisztikak szerint ez meg gyakrabban is fordul elo, mint forditva. ha meg megbanja, akkor igy jart. na bumm es akkor mi van? nem lett gyereke. ES? ez akkora drama?
2016. júl. 5. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!