Csak annak veszik ki a méhét, akinek muszáj, vagy ha kérem, elvégzik rajtam ezt a műtétet?
21 vagyok.
Lehet el kéne menni egy normálisabb dokihoz...
Biztosan van normálisabb megoldás. Dokinál jártál? Lehet, hogy valami problémád van. Pl. lehet endometriózis. Az okozhat túl erős vérzést és komoly fájdalmakat is.
Vizsgáltasd ki magad.
Ha nincs ilyen probléma, akkor talán egy eü kaparás segít.
Vagy ha fogamzásgátlót szednél. Annak is vannak hátrányai. De a méheltávolításhoz képest, mégiscsak ezerszer jobb megoldás.
Jó gondolat, mert furcsállom hogy csak ennyit tett az orvosod. Miket tapasztalsz magadon? Nálam ezek voltak szokványosak, úgy három héten egy hónapban:
-feszült voltam, a semmire is ugrottam
-Fájt, feszült a mellem a menstruáció előtti egy hétben,
-a bőröm érzékenyebb volt
-Menzesz után még jó egy hétig érzékeny volt a hasam, sorozatban begörcsöltem még utána is. Az ingerlékenységem is megmaradt.
összességében egy hetet ha jól érezem magam egy hónapban.
Próbáld meg őt! Nem nőgyógyász, de fogad felnőtteket is, és homeopátiával is gyógyít. Nagyon jókat hallottam róla.
Esetleg még egy tipp:
Kínai doktornő, akupunktúrával gyógyít, de van, hogy ad kínai teákat. Nála a családomból és a kollégáim közül is voltak, nagyon rendes nő. Volt olyan is egy rokonomnál, hogy miután kikérdezte Őt a betegségéről megmondta, hogy nem fog tudni segíteni. Korrekt volt!
Csináltak UH-ot? Nem találtak semmit? Ciszta? Mióma? Endometriózis?
Keress másik orvost, aki alaposabb.
Köszönöm a tippeket, segítségeket!
Rendes orvosi kivizságálsom nem volt, csak elmondtam a problémámat, és kaptam fájdalomcsillapítót :/
Tünetek, hát azon kívül,amiket leírtam, nekem is egy héttel mensi előtt fáj, feszül a mellem, fejfájás, pattanások, illetve teljesen rendszertelen. Előfordul, hogy egy-egy hónap kimarad, de van hogy többször is megjön egy hónapban (ilyenkor általában 3 napig tart egy szakaszban a vérzés), de amikor rendesen menstruálok, a normálisnál jóval tovább tart, volt már hogy 21 napig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!