Elvégzik úgy a mandula műtétet ha menstruálok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 17:40
1/16 anonim válasza:
Szerintem nincs köze egymáshoz a két dolognak.
De nem tudom.
Szerintem szólj előtte az orvosnak, ő majd tudni fogja, hogy mit kell tenni.
2/16 anonim válasza:
Nem végeznek semmilyen műtétet menstruáció alatt.
3/16 anonim válasza:
Szerintem nem végzik el bár nem vagyok orvos.( a vérveszteség miatt)
4/16 anonim válasza:
17:55 DE végeznek műtétet! Honnan vetted ezt?
5/16 anonim válasza:
De kérdezz rá az orvosodnál. Ha ki van írva az időpont, akkor nyugodtan megkérdezheted, hogy úgy számolod, hogy azon a napon menstruálni fogsz, befolyásol-e ez bármit. Ha igen, át fogja rakni máskorra.
6/16 anonim válasza:
Onnan veszem, hogy engem kétszer műtöttek (egyszer mandula, egyszer lábműtét), és egyiket sem végezték menstruáció alatt. Mármint direkt szóltak, hogy ha abban az időpontban, amit kitűztek menstruálni fogok, akkor szóljak, és átrakják msákorra.
7/16 anonim válasza:
Nekem a mandula és a vakbél műtétemet is úgy csinálták meg, hogy menstruáltam.
8/16 anonim válasza:
Engem nem akartak műteni mikor megvolt. Igazából szerintem műtétje válogatja. Nyilván valamilyen nagyon sürgős dolognál műtenek, de egyébként nem gyakori.
9/16 anonim válasza:
Engem is műtöttek menstruáció alatt!
10/16 anonim válasza:
Nekem 2 hete vették ki a mandulámat, tályog miatt. Hazaküldtek először, mert menstruáltam. Orvos függő. Barátnőmet műtötték menstruáció alatt, és bevérzett neki a seb, mert ilyenkor sokkal könyebben vérzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!