Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elvégzik úgy a mandula műtétet...

Elvégzik úgy a mandula műtétet ha menstruálok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én 17.58

Egyik műtétem sem volt sürgősségi műtét. Mondtam az orvosnak, hogy menstruálok. Egyedül abba nem akart belemenni, hogy tampont használjak, de a végén abba is beleegyezett, csak fel kellett írni a lapomra. Menstruálva, tamponnal műtöttek.

2009. dec. 13. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezek szerint orvos válogatja. Nem értem, miért ragadsz le ennél. Téged megműtöttek, engem nem. Ennyi. De egyébként kedves kérdező, ezt úgyis közölni kell az orvossal, tehát akkor meg fogja mondani, hogy baj-e, vagy sem.
2009. dec. 13. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak azért ragadtam le, mert kategórikusan kijelentetted, hogy nem műtenek. És ez így nem igaz.
2009. dec. 13. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:
17:56 vok. Állítottál olyat ami nem igaz! Nos, mégis forog a Föld!
2009. dec. 13. 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert a saját tapasztalatomból indultam ki. Ennyi erővel te is valótlan állítasz, mert azt mondod, hogy műtenek, engem márpedig nem műtöttek. Állapodjunk meg abban, hogy orvosa válogatja:)
2009. dec. 13. 18:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Az orvos első kérdése az volt,mikor mandulaműtétre kellett mennem,hogy mikor menstruálok?Mert akkor nem csinálta volna meg a műtétet.Csak életmentő műtéteket csinálnak meg menzesz alatt.
2010. márc. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!