Csak annak veszik ki a méhét, akinek muszáj, vagy ha kérem, elvégzik rajtam ezt a műtétet?
Csak ha muszáj. Egy normális orvos, mindent megtesz, hogy erre ne kerüljön sor.
Nagyon sok változást okoz. Nem csak annyi, hogy akkor nem lehet gyereked.
Nem. A lábát se vágják le senkinek csak azért, mert kéri, még akkor sem, ha kifizeti az összes költséget.
Miért akarnád kivetetni? Ha nem akarsz teherbe esni, ahhoz ahogy írták, elég az elkötés. Ha a menzeszeddel van problémád, arra is van azért értelmesebb megoldás.
A méheltávolításnak egyébként is megvannak a hátulütői, pl. gyakoribb utána az inkontinencia.
Azért akarom, mert gyűlölök menstruálni, elegem van belőle, hogy havi 12-15 napot használhatatlan vagyok, levert és úgy fáj mindenem, hogy ha lenne kéznél valami pisztoly, már biztos rég fejbe lőttem volna magam. Gyűlölök nő lenni, megkeseríti az életem!! Semmilyen fájdalomcsillapító, praktika nem használ, nem tudok így létezni, nem tudom ellátni a mindennapi teendőimet, mert az ágyból sem bírok kikelni.
És arra gondolta, hogy mivel gyereket sem akarok, és 110%-ban biztos vagyok benne, hogy soha nem is akarok majd, inkább kivetetem a méhem...reméltem hogy lehetséges, bár gondoltam, hogy csak úgy nem veszik ki, mert én azt kérem :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!