Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 6honapja nem jott meg a...

6honapja nem jott meg a menzeszem ez normalis?

Figyelt kérdés
14 eves voltam amikor elsonek megjott 6 honapja azota egyszer se jott meg a menzeszem !amikor eloszor megjott 1hetig vereztem!azota semmi mitol lehet ez vagy ez normalis?forduljak orvoshoz?
2015. aug. 24. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nem normális .. Nőgyógyászhoz Menyj ahogy tudsz !
2015. aug. 24. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, hogy a legelső után akár fél évet is késhet, vagy többet.
2015. aug. 24. 00:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális, ne hallgasd az 1.-re

De keress utána a neten is

2015. aug. 24. 00:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom hogy nektek manapság mi a normális de az első után rendszeresen kellene jönnie .. Ez az ahogy majdnem mondenkinek van és ez az Amit tanulnánk is biológia órán .. Na de jó, lehet elavult az amit tudok hisz régen tanultam ezt
2015. aug. 24. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
A családomban történt ilyen és addig halasztották a nőgyógyász látogatását ameddig meghalt a lány akinek pont ez volt a baja , egyszer megjött és többet nem .. De oké én vagyok a hülye .. Legyen ..
2015. aug. 24. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Pont hogy nem kellene vagyis nem baj, ha nem jön rendszeresen be kell állnia, a kérdező meg 'csak' 14 eves

Amikor nekem megjött, tavaly novemberben akkor utána 1-1,5 hónapig semmi, utána volt, majd megint 1-1,5 hónapig semmi es most mar kb rendszeres es láss csodát semmi bajom

Nem fog teljesen, rendszeresre beállni azután, hogy eloszor megjött

Volt olyan ismerősöm ( igaz, O fiatalabb volt talán 2-3 evvel ) akinek 11-12 evesen 1x megjött, utána semmi es 14-15 evesen megint megjött es akkor állt be neki rendesen

2015. aug. 24. 11:05
 7/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális.
2015. aug. 24. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Normális még a korodban.
2015. aug. 24. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!