Miért sok a menzeszem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 15 éves vaggyok és 2 éve jött meg először. 5 napig tart a ciklusom és első 3 napon nagyon sok menzeszem van. Mit tegyek?2015. aug. 10. 08:53
1/2 anonim válasza:
Semmit, ez nem baj. Van akinek kevesebb, van, akinek több. Neked éppen ezt dobta a gép. Egyébként nekem 6 napi tart, 21 éves vagyok, régebben volt,hogy egy hétig is tartott, de mostanában állt be kb. fél éve, és az első 1-2-3 napban, változó, nekem is sok. Csak úgy dől a vér, szóval nyugodj meg. Amit szerintem tegyél meg, hogy menj el nőgyógyászhoz, mert nekem így derült ki, hogy szüléskor véralvadásgátlót kell szednem.
2/2 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon szépen köszönöm. :)
2015. aug. 10. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!