Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18vagyok és 2hónapja vesztette...

18vagyok és 2hónapja vesztettem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
A múlt hónapba 6napot késett a menstruációm a mostani hónapba pedig már a 8. napja hogy meg kellett volna jönnie de csak enyhe göcseim vannak semmi több. Normális ha ilyenkor késik? Nem védekeztünk de ügyelt a barátom arra hogy időbe megszakítsa
2015. aug. 15. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Kedves, 18 éves!

Nincs olyan, hogy valaki "időben" megszakítja, védekezés az alap!!!!Az, hogy a barátod ebbe belevitt,és az hogy te belementél, óriási felelőtlenség...ha általánosságban nem késik hanem pontos,akkor igenis abnormális..akár terhes is lehetsz!!

2015. aug. 15. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok, kismama!
2015. aug. 15. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Az előváladékban is van spermium, tehát simán lehetsz terhes. Jó nagy hülyék vagytok.

18L

2015. aug. 15. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem normális.

Ahogyan ti sem.

2015. aug. 15. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet, mert nem normális, hogy a szüzesség elvesztésétől késsen a vérzésed.
2015. aug. 15. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem védekeztetek, felelőtlenek voltatok, megérdemelnétek, hogy elsőre teherbe ess.

Komolyan, ha nekem ilyen debil gyerekem lenne, felakasztanám magam.

2015. aug. 15. 22:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Ma mégis csak megjött "laza humoroskák"

Úgy tűnik mégis csak van olyan h "időbe megszakítás " és menstruáció késés szüzesség után vagy bármikor, köszi az értelmes válaszokat!:)

2015. aug. 16. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Drága, tök mindegy, hogy "időben" kiveszi vagy sem, mivel az előváladékot nem érzi a kedves párod, és abban is vannak életképes spermiumok - tehát teherbe eshetsz.

Az, hogy 2 hónap alatt még nem jött össze, csupán a szerencse műve, ennyit azok is próbálkoznak, akik babát szeretnének. Ne legyél elájulva a 2 hónapodtól.

Puszil egy orvostanhallgató 19 éves :)

2015. aug. 16. 12:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Elhiheted senkit nem érdekel hogy te orvostan hallgató vagy. Nem úgy vesztettem el hogy fogalmam sem volt a dologról,mind a ketten tudtuk hogy az előnedvben is vannak spermiumok amitől akár teherbe is eshet! De nem estem és ez a lényeg. Eddig nem mindig védekeztünk de mostmar fogunk és egyébként csak annyira voltam kivancsi hogy a többi lánynak késett-e ennyi időt a menstruációja.
2015. aug. 16. 12:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne szaporodjatok, kérlek. -.-
2015. aug. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!