18vagyok és 2hónapja vesztettem el a szüzességem?
Kedves, 18 éves!
Nincs olyan, hogy valaki "időben" megszakítja, védekezés az alap!!!!Az, hogy a barátod ebbe belevitt,és az hogy te belementél, óriási felelőtlenség...ha általánosságban nem késik hanem pontos,akkor igenis abnormális..akár terhes is lehetsz!!
Az előváladékban is van spermium, tehát simán lehetsz terhes. Jó nagy hülyék vagytok.
18L
Nem védekeztetek, felelőtlenek voltatok, megérdemelnétek, hogy elsőre teherbe ess.
Komolyan, ha nekem ilyen debil gyerekem lenne, felakasztanám magam.
Ma mégis csak megjött "laza humoroskák"
Úgy tűnik mégis csak van olyan h "időbe megszakítás " és menstruáció késés szüzesség után vagy bármikor, köszi az értelmes válaszokat!:)
Drága, tök mindegy, hogy "időben" kiveszi vagy sem, mivel az előváladékot nem érzi a kedves párod, és abban is vannak életképes spermiumok - tehát teherbe eshetsz.
Az, hogy 2 hónap alatt még nem jött össze, csupán a szerencse műve, ennyit azok is próbálkoznak, akik babát szeretnének. Ne legyél elájulva a 2 hónapodtól.
Puszil egy orvostanhallgató 19 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!