Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció, nők?!

Menstruáció, nők?!

Figyelt kérdés
Ha 5 napig van menstuálásom és a 6.nap valami barna folyadék folyik az mit jelent?Nem vér.

2015. aug. 10. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
De vér, csak már kevesebb van és így elszíneződik valamennyire, mire "kiér". Ez teljesen normális. Nekem mindig az elején és a végén ilyen barnás. Csak a közepén van 2 nap, amikor nagyon vérzek.
2015. aug. 10. 12:12
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha ez már csak nagyon nagyon nagyon minimális (mert elvileg csak 5 napig kéne lennie de ez a 6.) (már betét sem kell) akkor holnap elmehetek aqua parkba szerinted?
2015. aug. 10. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne 6 napig vagy akár 7-ig? Nincs ilyen szabály, hogy csak 5 napig kell lennie.

Nem tudom, mennyire minimális. Még csak tisztasági betét sem kell? Csak ha elmész wc-re, akkor van a wc papíron?

Ha ennyire kevés, akkor elmennék aquaparkba simán. De ha több, akkor azért egy mini tampont nem ártana betenni. Csak azt mindig cserélni kell fürdés után. És ha ennyire kicsit van meg, akkor az nem olyan egyszerű.

2015. aug. 10. 12:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért 5 nap mert amióta megjött mindig csak 5 napig volt és igen csak wc papíron látni..:)
2015. aug. 10. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Az változhat, hogy éppen hány napig van meg. Nem vagyunk gépek :)

Ha ennyire kicsi, akkor nyugodtan mehetsz, és nem kell semmit betenni.

Csak időnként nézz ki a wc-re, hogy minden rendben van-e.

2015. aug. 10. 12:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi:)
2015. aug. 10. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
10 napig normális. Azért barna, mert már nagyon pici és megalvad mire a "felszinre" kerül.
2015. aug. 10. 13:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Most nálunk a napon 42 fok volt és egész nap kint voltam a napon....attól még jöhetett kicsit több? Hogy egy kis vér..amúgy egész nap nem volt semmi csak most amikor kiszálltam az 45fokos buszból akkor éreztem...anyum azt mondta,hogy már holnapra elmúlik....Szerintetek?
2015. aug. 10. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!