S. O. s gombaaa?
Figyelt kérdés
nagyon viszketem már régota ott lent és lassan itt a mensim ideje .... a lényeg,hogy bekentem fenistillel mert már nem bírtam :( lehet bajom?2015. aug. 10. 11:07
1/4 A kérdező kommentje:
ja és tegnap görcsöltem+fájt a hátam és este azt csináltam és véres lett a bugyim ezt se értem :/
2015. aug. 10. 11:09
2/4 anonim válasza:
Fenistillel? Ez nem egy szúnyogcsípés... Bajod nem hiszem, hogy lesz tőle, de inkább Canestennel kenegesd és menj nőgyógyászhoz még mielőtt megjön a menzeszed. Lehet gomba vagy fertőzés.
3/4 anonim válasza:
Most olvastam, amit irtál. Ha görcsöltél és véreztél, akkor megjött, vagyis nem tudsz elmenni a dokihoz, várd meg, amíg elmúlik.
4/4 anonim válasza:
Valószínüleg gomba, vegyél Canesten combit és néhány nap alatt elmúlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!