Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj ha a tampon bennem van?

Miért fáj ha a tampon bennem van?

Figyelt kérdés
Már párszor felnyomtam és mindíg fáj kicsit szúr amikor leülök erzem eléggé nem azt mondom hogy nagyon fáj de kényelmetlen és minden nő azt mondja hogy akkor rosszul rakod fel mert a tampont nem lehet érezni...hát én érzem és jobban nem bírom felnyomni mert a mutatóujjam teljesen benne van!
2015. aug. 4. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Középső ujjaddal próbáld! Nekem azt kell teljesen benyomni, hogy jó helyen legyen, lehet, hogy neked sincs még elég mélyen.
2015. aug. 4. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Anno nekem is ugyanez volt, egy ideig próbálkoztam, biztosan jól helyeztem fel, mégis kellemetlenül éreztem magam. Megkérdeztem a nőgyógyászom, mondta, hogy vannak olyan nők, akik valamiért nem viselik el a tampont. Azóta nem próbálkoztam.
2015. aug. 4. 16:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Majd kipróbálom a középsőujjammal hátha sikerül...lehet hgy nem bírom elviselni a tampont de én probálkozni fogok amíg nem kessz jó!! Mert szerintem jobb a tampon de azért kszonom a valaszt!!!
2015. aug. 4. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!