Ejszakara is bennem maradt a delutani tampon?
Este Tv nezes kozben elaludtam, es reggel csereltem tampont. Szerintetek okoz valami gondot? Remelem nem lesz semmi gond.
Bocsi az erdekes kerdeser,de picit ideges vagyok!
Én is jártam hasonlóan. Szerencsére már alig véreztem, és nem lett gond belőle.
Off.
Miért lényeges, hogy 10 hónapos gyerek anyukája vagy, kedves 2- es válaszoló?
Nem lesz semmi bajod,sokakkal előferdült már, velem is:)
Kettes! Valszeg mert még nem feküdt le, hanem csak leült a tv elé. Te még soha nem aludtál bele egy filmbe! Üdv: egy másodéves orvostanhallgató :P
Hát..nem lehett valami guszti, merthogy ugye 8 órán túl azért elkezd bomlani a cucc...sőt...de nem lesz bajod, ne félj :)
üdv: simán csak úgy :)
Én is jártam már így, a pangó vér okozhat toxikus sokkot, de akkor már rosszul lennél.
Üdv, ikerterhes 29 éves jogtanácsos :) (én is mosolygok mindig ezeken :))
Délutáni tampon reggelig? Az kemény. Ha eddig nem lett bajod, akkor már nem lesz, de azért erre figyelj.
A TSS halálos is lehet, pont most történt egy olyan eset ismeretségi körben, ahol az orvosoknak az volt az álláspontjuk, hogy TSS okozta a halált.
teljesen rendben van, néha előfordul az emberrel, pl. ha részegen elalszol valahol...velem is fordult már elő. Gyorsan kikapni, pánikolni, hogy "most meghalok, úristen, meghalok", majd lemosni az arcod hideg vízzel és új tampont feltenni:)))
27 éves, közgazdász, Budapestről, a szüleim tanár és építőmérnök egy megyei jogú városban, 11 éves korom óta menstruálok és 0 gyerek anyukája vagyok (lehet, mert tudom, mit engedjek bedugni a hüvelyembe:D:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!