Szülés után a Tena Lady fekvéskor is biztonságos? - Mert nekem a betét mensi idején sem vált be éjszakára soha, csak a tampon!
Utálom azt az érzést, amikor a vér végigcsorog, és mindenem összekenem. Nem láttam még Tena betétet (26 hetes vagyok), csak olvastam róla, hogy azt ajánlják.
Tudom, hogy tampon szóba sem jöhet...
Én óránként keltem fel cserélni, de nekem csak pár napig tartott az ömlés utána már el lehet viselni.
Csak az a baj, hogy pont a kórházban van, és sajnos tapasztalat, a nővérek nem cserélik az ágyneműt. :(
Hát igen, pont erre gondoltam... otthon még csak-csak elvan az ember, gyorsan orvosolja az efféle 'baleseteket'.
Sok boldogságot a babához! :-)
Szia. Biztonságos, de én javaslom a hozzá kapható necc bugyit is, mert az jobban megfogja, mint a sima bugyi. Én úgy használtam, hogy a rendes bugyiba raktam a tena-t és rávettem a necc bugyit. (hasszorítónak is jó). És vittem be egy rossz törölközőt és azt raktam magam alá, az első 2-3 éjszaka.
Üdv, 15 hetes kislány anyukája
Én is neccet használtam, meg a Tena bugyit. Annak az egész felülete szinte betét, így abból nem folyik ki semmi.
8 napos lányka anyukája :)
Elég nagy az a TENA betét, konkrétan ijesztően óriási! Szerintem a hozzá való bugyival jónak kell lennie... Gondolom gyakran kell majd cserélni ezt is, ha olyan nagy a vérzés.
Bár én még szülés előtt állok...
35 heteske
Ajánlom mindenkinek a Molimed bugyit. Egyszer használatos bugyiba épített betét. Nem mozdul el és nem folyik ki és hasleszorító része is van. Nekem a szülésznőm ajánlotta és szerintem a legjobb. Én is hasznéltam tenát, de az alső nap után elhajítottam. Nem a legolcsóbb, 2200 ft 10 db, de megéri. Én az Auchan gyógyszertárban találtam.
Szép szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!