Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » "Elveszhet-e" bennem a tampon?

Cserebog kérdése:

"Elveszhet-e" bennem a tampon?

Figyelt kérdés
Egy tampon felhelyezés közben vagy utána felcsúszhat annyira, hogy egyszerűen mintha "elveszne" bennem, és hiába nyúlok fel érte, keresve a cérnát, hogy kihúzzam, egyszerűen nincs sehol?! Lehetséges, hogy felcsúszott annyira, hogy nem is érzem még a cérna részét sem?
2014. febr. 6. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen,ha rossz helyzetben csúszik fel nem biztos,hogy megtalálod a cérnát. Időnként megjelenik 1-1 nő a nőgyógyászatokon,mert eltűnik a tampon.
2014. febr. 6. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Eltűnni nem tud. A méhszáj akkora, mint egy gombostű feje. Azon nem igen fogod áttuszkolni, máshová meg hova tűnhetne?

A cérnát be lehet gyűrni úgy, hogy nem találd meg, de a tamponnak akkor is meg kell lennie. Mondjuk ha jól sikerült feltolni vmelyik hüvelyboltozatba, akkor eléggé kell turkálni, hogy megtaláld.

Nem lehet, hogy kivetted, csak elfelejtetted?

Ha biztos vagy benne, hogy fent van, akkor guggolj le és nyomj, mintha székelnél. Ha nem jön ki, akkor orvos.

2014. febr. 6. 20:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy géz, de elmondom, hogy hogy is történt az eset. Egy este tartottunk egy csajos estet a lányokkal, elég sokat ittunk, nekem megvolt a menstruációm(tampont használtam), és nem emlékszem arra, hogy az este folyamán bármikor is kivettem volna, viszont reggel nagy sokként ért, amikor nem találtam sehol... :O
2014. febr. 6. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Lehet,hogy kivetted. De biztos,ami biztos menj el a nőgyógyászhoz. Nem fognak kinevetni,nem te vagy az egyetlen ilyen.
2014. febr. 6. 20:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Elmegyek majd minden féleképpen, igen... De egy nőgyógyász már biztosan nem tévesztheti el, hogy esetleg ő sem találja meg bennem, ugye?! Mert ha ő nem talál semmit, akkor biztosan kivettem az este folyamán, remélem, hogy nincs olyan, hogy nem talál semmit, és bennem marad! :O

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

2014. febr. 6. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő abban a testhelyzetben az egész hüvelyedet látja, mintha egy cső belsejébe nézne, ha nincs ott a tampon, akkor kivetted.
2014. febr. 7. 00:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. febr. 7. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Egészen biztos, hogy kivetted

Nem tud úgy eltünni, hogy nem is érzed, ilyen nincs!!

Az előfordulhat nagy ritkán, hogy nagyon nehezen tudja valaki kiszedni, de akkor is érzi hogy ott van bent.

Biztosan kiszedted az italozás közben, vagy utána, csak nem emlékszek már rá.

2014. febr. 8. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!