Gáz ha nem tampont használok hanem betétet? Ha véletlen rászánnám magam a tampon kipróbálására akkor mekkorával? Normálissal amit mondjuk anyukám is használ?
16 vagyok, de igazából most jött meg csak másodszor. Nem gáz ha betétet használok és nem tampont?
Ha mondjuk sportolni szeretnék jobb lenne a tampon? (Most is voltam táncolni és elég rendesen megindult...)
Nem nagyon merem megpróbálni a tampont... mi tévő legyek?
Ti tampont használtok? Ha igen hány évesen használtátok először? Bevált?
Nem gáz, az a fő, hogy neked kényelmes legyen!
Én is betéttel kezdtem, de utáltam mert mindig olyan érzésem volt mintha bepisiltem volna. Meg azt sem szerettem, hogy minden mozdulatnál hallottam a fólia zörgését:D + hiába cseréltem gyakran, néha így is átáztam és utáltam azt a szagot, ami vele járt...
Na a lényeg, hogy talán a 5-6. alkalomnál már váltottam tamponra és sokkal kényelmesebb volt (13 éves koromban).
én még nem próbáltam de rászánom magam.tesi közbe nem valami kényelmes és tényleg olyan mintha összepisiltem volna magam:/
14l
Elsőre nagyon minit.
Rá fogsz jönni, sokkal kényelmesebb mint benne ülni a cumóban ami ráadásul bepállik, és a betét elcsúszik, nem csúszik stb. a ragasztó beleragad a fehérneműbe. Ezen kívül sok helyet foglal, és sokkal macerásabb a táskádban tartani mint egy ceruzaelem méretű cuccot.
A tampont ha jó méret és jól van felhelyezve, akkor nem érzed. Egyáltalán, mert a hüvely felsőbb részében már nincsenek annyira idegvégződések. Azt fogod érezni, ha tele van.
Nekem abszolúte bevált, kisebb helyen is elfér, diszkrét, és kevesebb a baleset vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!