Epilálás fájdalom nélkül? FONTOS
Figyelt kérdés
Próbáltam mar epilalni a lábam , de nagyon fáj! Főleg hogy hosszuak a szőrök. Mit tudok tenni hogy ne/kevésbé fájjon?2015. júl. 31. 13:55
1/3 anonim válasza:
Ne hagy nagyon hosszúra, mert olyankor valóban jobban fáj, és a legkisebb fokozaton használd, a bőrt kissé széthúzva a lábadon, így nem fáj annyira. Amúgy egy idő után megszokod és már nem fog fájni erősen. Ha nagyon megnőtt, akkor inkább borotváld le és csak pár nap múlva epilálj.
2/3 anonim válasza:
Először borotváld le, aztán 2-3 naposan kezd el epilálni! Először én is majdnem besz@rtam, de már 2. alkalommal alig éreztem fájdalmat! Első alkalommal muszáj kibírni, persze, ha neked megéri az az 1-2 óra fájdalom a végeredményt! Ha leepiláltad rá következő 3. napon epiláld ismét és így egyre kevesebb szőrt kell majd kitépkedned! Ha megfelelő tanáccsal szolgáltam, ér felpontozni! :)
3/3 anonim válasza:
Húzd feszesre a bőrt és kezd kis mozdulatokkal hogy elzsibbadjon aztán közvetlenül mellette. ha 2 egymástól messzebb lévő ponton csinálom egymás után jobban fáj, ha eléggé lezsibbadt a rész olyan érzés mintha vakargatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!