Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért rinyál a legtöbb nő,...

Miért rinyál a legtöbb nő, hogy fáj az epilálás/ gyantázás?

Figyelt kérdés
Én 10 évig borotváltam a lábam, majd elkezdtem gyantáztatni és még meg sem éreztem, első alkalommal sem volt kibírhatatlan, nemhogy sírtam volna. Emellett az intim területem is áttértem a borotváról a gyantára, de semmi elviselhetetlen nem történt. Nem értem néha a nőtársaimat..

2014. júl. 31. 22:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

És ennek a kérdésnek mi a lényege? Örülj neki. Nem poénból rinyálnak a női társaid. Valakinek nagyon érzékeny a bőre, ellenben fekete, vastag szőrszálai vannak, az nem túl kellemes párosítás. Ahány ember, annyiféle bőrtípus, szőrtípus és fájdalomküszöb.

Az én bőröm például nagyon érzékeny, ellenben rohadt erős, fekete szőröm van. Két éve leepiláltam a combom, fájt, mint az állat, és 8 hónapot vártam, mire regenerálódott a bőröm, olyan vörösödést okozott. A lábszáramat hetente 1-2x epilálom, tehát nem várom meg, míg egységesen kinő minden szőrszál, mert ha havonta egyszer epilálnék, egyszerre több szőrtől kellene megszabaduljak, az meg aztán tényleg fáj.

Ez van. Nem értem, mi azzal a gondod, hogy más szenved, Te meg nem... Először azt hittem, ezt a kérdést egy 18 éves srác írta ki, erre egy nő... Hát szép, hogy ennyire empatikus vagy női társaid iránt...:)

L22

2014. júl. 31. 22:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Na, a gyantázás meg úgy fájt, hogy remegtem tőle, sajnos én azt végképp nem bírom, bár a puncuiborotválást nagyon unom, pláne a másnapi borostákat, úgyhogy már agyalok egy intimgyantázáson...
2014. júl. 31. 23:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor én lehet azon szerencsésebbek közé tartozom, akiknek még ennyi év borotválás után sem lett fekete szőrös lábuk.. Bocsánat a nőtársaktól a kirohanásért, csak annyit tudnak egyesek sivítozni az ilyenen, hogy az már hihetetlen. Amúgy az intimgyanta sem volt olyan vészes nekem, ajánlani tudom csak. ;)
2014. júl. 31. 23:09
 4/14 anonim ***** válasza:

hát akkor te szerencsés vagy, nekem sajnos tényleg nagyon fáj

nem szoktam miatta hisztizni, de borzasztóan tud fájni

2014. júl. 31. 23:15
 5/14 anonim ***** válasza:

Á, ne gondold, hogy fekete szőre csak annak van, aki előtte borotvált. Én már 12 évesen növesztettem a kis bajszomat lány létemre. :)

Amúgy én is sokáig borotváltam, de így a 3-4 epilálás után sem látom, hogy gyengébb lenne a szőröm. Nincs ilyen elvárásom igazából, nem hiszek a szőrgyengülésben.

Az intimgyanta viszont azért gondolkodtat el, mert nem tudom, hogy nő vissza a szőr. Én a vénuszdombomról csipesszel szedem a szőrt, ez egy 1 órás mulatságot jelent. Két hétig szép, aztán elkezd visszanőni, és napokig pici, leszedhetetlen sörtéim vannak, még a borotva sem segít. A gyanta is gondolom, ugyanez. =/ És ez csak a vénuszdomb. Ha a többi részt is legyantáztatom, ott is így nő vissza...? Nem tudnám leborotválni se, és az milyen csúnya már... Így se szívesen mutogatom a barátomnak, max frissen borotválva. Bizony nem egyszerű dolgok ezek.

2014. júl. 31. 23:17
 6/14 anonim ***** válasza:
(Ja, nem a bajszomat borotváltam sokáig. :D Kicsit félreérthetően követik egymást a bekezdéseim.)
2014. júl. 31. 23:18
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy a bajszodat borotváltad. :D

Nekem az intim részek vagy borotválva vagy gyantázva vannak. Amikor már elegem van a borotvából, elmegyek és legyantáztatom. Ugyanúgy nő vissza a többi részen is a szőr. Bár nekem olyan, mintha ott lentebb kicsit ritkult volna, meg mintha gyengébb lenne, de fent semmi változás nincs. De 2 hét után már érdes volt a felszíne gyanta után. :/ Sőt, volt már olyan, hogy "növesztettem" a gyantához az intim területet, de mivel 4 hét sem jutottam el kozmetikushoz, már kicsit kezdett Csubbakásodni, így leborotváltam. :D Nekem barátom már megszokta, hogy 2 gyantázás között bizony van olyan, hogy kicsit szőrösebb vagyok, de mivel világos a szőröm, így nem annyira feltűnő.

2014. aug. 1. 00:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Jó neked, nekem totál fekete és erős ott is a szőr, szóval kb. érzéstelenítő kellene előtte. :D
2014. aug. 1. 00:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Én gyantázni bírom a lábamat, az nekem se fáj cseppet sem.

Az intim területeket képtelen vagyok, az úgy fáj, mintha belémdöfnének egy kést. Ott csak borotválni tudom.

2014. aug. 1. 02:20
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

Eszméletlen nagy paraszt vagy, elképesztő hogy nő létedre szart se szorult beléd empátia. Olyan a stílusod mint egy tizenéves suttyónak. Biztos te vagy minden alfája és omegája, ami neked nem fáj az másnak sem fog, és most úgy gondolod rohadtul megmondtad a tutit, hogy a többi nő túlérzékeny rinyagép, bezzeg te!! Lehet hogy te meg attól szarnád össze magad, ami másnak meg se kottyan. Nekem pl. az életben nem voltak menstruációs fájdalmaim, mégsem vagyok annyira primitív, hogy erre verjem magam, és még én forgassam a szemeimet, hogy a többi hülye pi.csa mit agonizál olyankor látványosan.

Szégyen vagy.

2014. aug. 1. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!