Miért rinyál a legtöbb nő, hogy fáj az epilálás/ gyantázás?
A legundorítóbb ember fajta az a nő, aki a többi nőtársait cseszteti és azt hiszi, ő felsőbbrendűbb, csak mert (nem) csinál valamit, amit a többi (nem).
Mármint szedd össze magad, nem vagy valami egyedi hópehely, hozzád hasonló nők ezrei próbálják utálni a többi nőt a férfi figyelemért.
Mert nem vagyunk egyformák. Engem pl a legérzékenyebb, hófehér bőrrel áldott meg a sors, már egy illatanyagos kencétől is bepirosodik, ég, stb nem hogy egy epilálástól... Összesen párszor szenvedtem ezt végig, katasztrófa eredménnyel, piros foltokkal, kiütésekkel+rengeteg fájdalommal (szőrtelenítés közben és utána kb 3 hétig, amíg elmúltak a szőrtüszőgyulladások...)
A gyanta is baromira fáj, de legalább nem ennyi ideig, főleg a patronos, vagy cukorgyanta. Őszintén szólva nekem nagyjából minden szőrtelenítési forma rossz, az irritáció miatt, még a borotva is, hiszen utána őrjítően viszket a bőröm+szintén tàmadnak a kiütések, szőrtüszőgyulladás, stb.
Örülj neki, ha neked nem fáj a szőrtelenítés, de nem kellene ezt így általánosan kijelenteni, hogy ha neked nem fáj, akkor biztos mindenki más egy hisztis nőszemély.
Első vagyok. Nem olvastátok el a többi hozzászólást? A kérdező utána stílust váltott, mert elfogadta a tényeket, amikbe eddig nem gondolt bele. Nem hiszem, hogy van értelme lehurrogni egymást.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!