Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen epilátor lenne a...

Milyen epilátor lenne a legmegfelelőbb csajok? Ti milyent használtok?

Figyelt kérdés

kb.3 éve kezdtem el szőrteleníteni,eddig csak borotváltam.Úgy döntöttem,hogy veszek egy epilátort a gyantázást is próbáltam,valahogy nem nagyon szerettük meg egymást így maradt az epilátor elmélet.Utánaolvastam,hogy melyik márkák a legjobbak a Philips és a Braun volt az élen.Ti mit ajánlotok? Jó lenne ha pontos terméknevet is mondanátok és,hogy miért azt ájnljátok :)

Amúgy magában az epilálás mennyire fáj pl. gyantázáshoz képest?

Bármi más tippet /mivel csökkenthetném a fájdalmat,előtte utána milyen terméket használjak,mie figyeljek ,tapasztalatok stb./ is szívesen fogadok :)

A válaszokat előre is köszönöm!

15/L

2014. júl. 20. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Braun silk epilek a legjobbak, kb minél drágább, annál jobb.
2014. júl. 20. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első epilálás fáj nagyon, mert akkor még sok a szőr és sokáig is tépkedi, de utána csak a kinövő szálakat kell, azzal nem lesz már gond. Arra figyelj hogy epilálás után borotváld is le a területet, azért hogy ne nőjön be a szőröd majd. Használj bőrfertőtlenítő sprayt. Az epilátort is fertőtlenítsd.
2014. júl. 20. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:

én lábra nem ajánlom az epilátort, mert rengeeg szőrbenövésed lesz (tapasztalat). Hiába radírozod, ha hajlamos vagy, be fog nőni, és csúnya lesz. Nekem amúgy Philips Satinelle-m van. Hónaljra tökéletes. Karon is jó.

Az elején nagyon fog fájni. A gyantával ellentétben ez szálanként tépi a szőrt. Nekem az első 1-2 alkalomnál vérzett is a hónaljam, annyira ragaszkodtak. De ma már (karácsony óta epilálom) észre sem veszem. Szép szőke szálak jönnek elő, csak ha több napig nem epilálom, akkor lesz fekete (nem tudom hogyan). Sajna nekem mindennap kell használnom, ha szép sima területeket akarok. De ez szerintem betudható annak, hogy a szőrszálak nem egyszerre nőnek. Karon eleinte hetente 2x epiláltam, ma már 1,5 hetente és szép szőke, van ahol nem is nő.Egyedül lábon nem ajánlom, mint írtam. Én bikinivonalon akárhányszor próbáltam, kicsit becsípte az ajkamnál a bőrt, ezért tényleg csak bikinirészre ajánlom, teljes intimre nem.

2014. júl. 20. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
A szőrbenövés megelőzhető mint írtam, rendszeres radírozás és epilálás után borotválással semmi gond nem lesz. Eleinte nekem is volt rengeteg szőrbenövésem, de már nincs mióta így csinálom, mert a borotva leviszi a felesleges bőrréteget, így a szőr rendesen ki tud bújni.
2014. júl. 21. 11:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :) ment a zöld mancs
2014. júl. 21. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!