Melyik epilátor tudja kiszedni a nagyon erős szőrt is?
Figyelt kérdés
Eléggé szőrös típus vagyok, az egész lábamon van szőr, a combomon is elég sok, de ott nem olyan erős, viszont térd alatt sötét, erős, hosszú és sok is van. Most készülök epilátort venni, melyik az ami biztos elbánik vele? Melyik márka?2014. júl. 15. 23:49
1/6 anonim válasza:
Bármelyik,de gyantázhatod is,az tartósabb:)
2/6 anonim válasza:
Én fiú vagyok,nekem brutálisan erős szőr van a mellkasomon,én egy régi braunnal szoktam leszedni.Valami silkepil.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ugyanez a problémám, iszonyatosan szőrös a lábam, erre rátesz még egy lapáttal az, hogy kb. 8 évig csak borotváltam, attól még erősebb lett. Nekem a gyanta nem vált be, még a kozmetikus se tudta rendesen leszedni.
Aztán kaptam egy epilátort, és mára már alig van szőröm... és sima Tesco-sajátmárkás epilátor.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Igen, én is hallottam már valahol, hogy a Braun nagyon jó, csak azon belül is van több féle. :) Gyantázást is szerettem volna régebben, de magamnak nem hiszem, hogy menne, idegennel meg nem merem megcsináltatni, szerintem elrettenne, hogy milyen szőrös vagyok. :D Meg ha már ott vagyok akkor karról is leszedetném, meg a teljes lábhosszról. És biztos nem olcsó.
2014. júl. 16. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!