Szerintetek mi ez? Miért van? Hogy szedjem le?
15 éves, lány vagyok.a lábamról próbáltam epillálni a szőrt, de majd belebolondultam, úgy fájt.krémmel nem tudom leszedni, mert ugyebár ahhoz pici, és nem tudja leszedni.gyantázni egy pici helyen próbáltam, hát az is fájt..így borotválom.próbáltam habbal, géllel és tusfürdővel is.akár hogy csinálom, akármilyen módszert bevetek piros pöttyök lesznek a lábam belső felénél.most, hogy hazajöttem kicsattogott, és az egész lábam piros pöttyös és nagyon csíp.próbáltam kenni többféle krémmel, próbáltam a hideg vizet is.sehogy nem jó.ilyen már régebben is elmúlt.de a lábam belső felénél térdtől lefele mindig piros pöttyös.és nagyon csúnya.egy olyan nap se volt még, hogy ne legyen pötgyes.szerintetek mitől van?miért?hogy múlhat el?mostmár tényleg nagyon zavar főleg, hogy nagyon fehér a bőröm..
Válaszaitokat előre is köszönöm!:)
Úúú az fájhat... én is egyszer neki álltam epilátorral de azt hittem beszarok a fájdalomtól (bocsi a szóhasználatért)
Meg lehet szokni persze, sokan epilálják a lábukat de én inkább borotvát használok. Érzékeny a bőröd, talán ez a baj. Tegyél rá bőrnyugtató krémet még :) Intim területeken főleg előfordul ha kipattog a bőr, valószínüleg ez is olyan. Viszont ha több hete/hónapja áll fent ez az állapot azért meglátogatnék egy bőrgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!