Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kell használni intim mosakodót...

Kell használni intim mosakodót? Annyi mindent olvastam már, hogy nem tudom eldönteni, hogy vegyek-e pl- Lactacydot vagy felesleges?

Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 15:38
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
bocsanat, nem tisztasagi betettel, hanem torlokendovel
2015. júl. 27. 16:27
 22/43 anonim ***** válasza:
20: Akkor menj el orvoshoz, ha a tiédnek döglött mókus szaga van :) mert az nem normális.
2015. júl. 27. 16:27
 23/43 anonim ***** válasza:
kedves 22-es :) en pasi vagyok ( a csajozos fajtabol) :) eleg sokmindennel talalkoztam mar :) magukat tisztanak es apoltnak gondolo holgyekkel is eleget ... meg kell mondjam, hogy sok a doglott mokus Budapesten.
2015. júl. 27. 16:30
 24/43 anonim ***** válasza:
Háhá, ez vicces, pasi létedre mit okoskodsz?
2015. júl. 27. 16:31
 25/43 anonim ***** válasza:
De azért azt hiszed, hogy a nők nem törlik meg pisilés után, meg biztos mindegyik büdös. Talán normális nőkkel kéne szexelned, akik ismerik a zuhanyzás rejtelmeit.
2015. júl. 27. 16:32
 26/43 anonim ***** válasza:

kedves 24-es

Egyaltalan nem allt szandekomban okoskodni, mint inkabb tanacsot probaltam adni egy olyan dologban, aminek ferfi mivoltombol adodoan, valoszinuleg kozelebbi kapcsolatom van a lanyok mokuskajaval mint neked a sajatodehoz, tehat probaltam segiteni, mert tapasztalatom szerint sok lanynak igen beteg a mokuskaja. Tudom persze, hogy a jelenlevok mindig kivetelek, de az en statisztikam nem ezt mutatja.

2015. júl. 27. 16:38
 27/43 anonim ***** válasza:

Akkor kedves okoskodó pasi!

Legalább olyanba nem szólj bele, amiről fogalmad nincs. Az egyik alapvető dologról, amid neked nincs! Hüvelyed!:) Ugyanis a hüvelyben vannak gombák és baktériumok, amik természetes élőflórát képeznek egymással, viszont vannak ún. jótékony baktériumok, amik ezt az egyensúlyt fenntartják. Amennyiben ezek a jótékony baktériumok pusztulni kezdenek (márpedig a túlzott intim higiéniát művelő nőknél, pl. akik rendszeresen ilyen intim mosakodót használnak), náluk ez bekövetkezik, túlszaporodnak azok a bizonyos gombák, amik normál mennyiségben hasznosak, nem okoznak gondot, viszont túlszaporodva fertőzéseket okoznak. Szóval ha te gombás fertőzéssel küszködő nővel jobban szeretnél együtt lenni...

Szóval előbb művelődni, aztán dumálni olyanba, amiről fogalmad sincs!:)

És érdekes, nekem nincs döglött mókus szagom sem, csak szimplán minden nap fürdök és tudod, valóban van intim törlőm is, de nem használom rendszeresen, csak mikor úgy látom szükségét. Pl. nagy melegben, vagy olykor menzesz idején a munkahelyemen, ha az első napokon vagyok. De rendszeresen nem használom, mert ez is, mint a mosakodó formája, hosszútávon mint említettem a hüvelyflóra természetes egyensúlyának a felbomlásához vezet.

2015. júl. 27. 16:41
 28/43 anonim ***** válasza:
Gondolom részeg csajokat szedsz össze, aztán megdugod őket. Ilyen esetben ne csodálkozz, ha nem rózsa illatúak.
2015. júl. 27. 16:41
 29/43 anonim ***** válasza:

25-nek

Nem kell megdugni egy not, hogy errol megbizonyosodj. En nem egyszer szoktam autoval hazavinni az apolt irodista holgyeket es nekem labra megy a levego az autoban. Meseljem tovabb, vagy ellehet anelkul is kepzelni, hogy egy-egy ilyen nyari nap utan mi jon ki a szoknyak alol?

2015. júl. 27. 16:42
 30/43 anonim ***** válasza:

27-es :)

3 felesegem volt mar ... akarsz meg gyozkodni? :)))

2015. júl. 27. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!