Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyukám mondta, hogy vegyünk...

Anyukám mondta, hogy vegyünk melltartót, de én nem akarok cicifixet hordani. Arra viszont rá szeretném venni, hogy vegyünk tampont és betétet. (még nem jött meg) Mit mondhatnék, hogy meggyőzzem ezekről a dolgokról? 14/L

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg anyukádnak, hogy melltartót nem muszáj hordani, mert elkezd nőni a melled. Vannak tiniknek való melltartók(topok), de ha ezt sem szeretnéd nem kell hordani. Persze bizonyos dolgok alá nem árt majd, pl. ünnepségen a fehér ing:) Egyszerűen mondd meg, még nincs szükséged rá. Majd szólsz ha kell:)

A másikat is csak egyszerűen mondd meg. Szeretnél betétet venni, hogyha megjön ne érjen meglepetés, fel akarsz készülni. Biztos meg fog érteni!

2010. márc. 6. 19:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2010. márc. 7. 16:53
 13/16 anonim válasza:
92%
Csak hogy megnyugtassalak, nincs semmi baj a kérdéseddel csak sajna már sokan elfelejtették milyen volt az életükben ez az időszak. A normális válaszok segíthettek. Szerintem nyugodtan mondd meg az anyukádnak őszintén és találtok megoldást mindkét problémára.
2010. márc. 8. 12:04
 14/16 anonim válasza:
100%
Szerintem az csak jó, ha az anyukád melltartót akar venni neked. Szerintem ha hétköznapokra nem is, tesire mindenképpen vegyél fel. Betétet meg ha úgy gondolod vegyél el tőle egyet és tedd be a táskádba.
2010. márc. 9. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan fogadd el a melltartót is, max. majd később hordod, ha nagyobb lesz a melled. Betétet meg egyedül is tudsz venni, ha nincs más megoldás... Bár szerintem anyukád azért nem fogja leharapni a fejed :)
2010. márc. 10. 01:06
 16/16 anonim válasza:

Az utóbbi válaszokat meg tudom erősíteni.

nekem 11 évesen jött meg, és NAGYON váratlanul ért.

12 éves korom óta hordok melltartót.

Most vagyok 20.

A 2010-03-06 16:14-nak üzenném, hogy egyáltalán nem elkényeztetett a kérdés feltevője, csak aggódik magáért! -.-

Szánalmas.

2011. jún. 16. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!