Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit mondhatnék az orvosnak,...

Mit mondhatnék az orvosnak, hogy adjon igazolást?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy nagyon másnapos voltam tegnap, alig aludtam, ma pedig nem éreztem jól magam... De azt csak nem mondhatom, hogy másnaposság miatt adjon igazolást. Mit mondhatnék?
2009. márc. 30. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egész nap hasmenésed volt, vagy egész nap hánytál és lázas voltál. Nekem ezek mindig beváltak:D
2009. márc. 30. 13:13
 2/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Egyszerűen megmondod, hogy nem érezted jól magad.

Fájt a fejed, ment a hasad, de már nincs semmi bajod.

2009. márc. 30. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond el az igazat. Minek mindenfelet kitalalni. Ha rendes a doki, megerti ugyis.
2009. márc. 30. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én arra gondoltam, hogy azt mondom, hogy felfáztam.. Mert sajnos szegény dokihoz elég sokszor kell mennem, mindig van valami bajom, sokszor vagyok felfázva, valamikor azért megyek igazolásért, mert megjött és alig bírtam felállni... Teljesen ki lehet tőlem... Szinte minden hónapban megyek hozzá :(
2009. márc. 30. 13:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Szóval ilyen nem volt, hogy azért ne menjek, mert " szórakozás miatt " :S :S
2009. márc. 30. 13:17
 6/6 anonim válasza:
Nem kellett volna piálni.. hülyegyerek..
2011. jún. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!