Kérhetnék olyan igazolást hogy soha se tesizhessek?
Mindenképp menj el a dokihoz és mondd el neki, hogy mi a problémád, nem bírod a testnevelés órákat. Ha úgy ítéli meg, adni fog papírt, de akkor is gyógytestnevelésre kell járnod, tehát mozognod mindenképp kell iskolai keretek között is.
2011. aug. 18. 22:16
2/11 A kérdező kommentje:
"Mindenképp menj el a dokihoz és mondd el neki, hogy mi a problémád, nem bírod a testnevelés órákat."ezt tudja de csak annyi hogy a gyógyszerem emeli meg 2 hétre azt ennyi majd most megyek vissza novemberbe majd megint mondani fogom de ennél többet nem tudunk tenni mert csak azt mondja amit előbb írtam =/
3/11 anonim válasza:
most komolyan: mi köze egymáshoz a kettőnek? csak mert a uncsitesómnak javasolták az asztmájára a jó levegőn való futást, mert erősíti a szervezetet és az immunrendszerét, ergo ellenállóbb lesz.
2011. aug. 18. 23:03
4/11 anonim válasza:
Látatlanba az jön le a kérdésedből, hogy valami más, komolyabb dolog áll a háttérben, azért nem akarsz tesi órán részt venni. Talán túlsúlyos vagy, és szégyenled...nem tudom, és ne értsd félre, nem bántani akarlak, csak inkább menj egy pszichológushoz, ha ilyen jellegű problémád van. Mármint nem a túlsúlyra gondolok, hanem arra, hogy milyen ok miatt nem akarsz egészségesen élni? Arra a kevés (heti 1-2) mozgásórára mindenkinek szüksége van. Még neked is, függetlenül az asztmádtól...
2011. aug. 18. 23:56
5/11 anonim válasza:
tegnap 23:03
Annyi köze van egymáshoz,hogy a futás közben elkezdhet fulladni,meg ha megerőlteti magát.Ergo 'csak' belehalhat.
Kérdezőnek:
Mondd meg orvosodnak a problémádat és , hogy szeretnél egészéves felmentést kérni.
2011. aug. 19. 06:37
6/11 anonim válasza:
És nem tudsz elmenni egy másik orvoshoz?
2011. aug. 19. 09:24
olvassatok már alaposabban fáj a térde azért nem akar futni
2011. aug. 19. 12:20
"És nem tudsz elmenni egy másik orvoshoz?"
Más orvoshoz nem lehet elmenni, mert az olyan mintha lehülyézné az egyik a másikat...
Például nálunk is ha a suli orvos kiir gyogytesire akkoris ha nem akarunk járni és o.fnek panaszkodunk akkor azt mondja hogy irassuk kimagunkat mondván hogy járunk edzésre de akkor ahhoz az orvoshoz menjünk aki kiirt
2011. aug. 19. 13:37
9/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok túlsúlyos nincs semmi olyan problémám hogy agyturkászhoz mennek!az alakomat nem szégyellem mert átlagos semmi fölös
utolsó ment a zöld kéz meg az elsőnek is meg annak is aki visszavágott annak.... igen azért szeretnék olyan felmentést mert egyszerűen a tesi tanárunk egy hajcsár óra elején 10 percet futunk és egyszerűen nem bírom volt hogy már annyira befuladtam hogy sírva futottam az öltözőbe ha lássa nem vagyok jól akor mondta menjek ki vegyembe a gyógyszerem és utána futnom kell tovább :(((
10/11 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:56
járok úszásra
Kapcsolódó kérdések: