Kérhetnék olyan igazolást hogy soha se tesizhessek?
Figyelt kérdés
asztmás vagyok az eredményeim rosszak pedig rendszeresen szedem az össze gyógyszerem nem tudom mér van ez lehet a gyógyszer nem jó vagy a franc tudja na szóval lehet-e a dokimtól kérni olyan igazolás tvagy ""nyilatkozatot"" vagy vmit hogy sohasem tesizhetek mert ez meg az van amúgy meg a térdem is egyszer meg sérült és sokszor fáj és akkor anyámnak kell írni igazolást (bocsi hogy eltértem a témától!)2011. aug. 18. 22:14
11/11 anonim válasza:
Hatalmas! Piktogramokkal dobálózol, holott ki így, ki úgy, de segíteni akarnak neked!?
Egyébként ha már testnevelés órára nem akarsz járni, akkor helyette tanulj meg helyesen írni és értelmes, magyar mondatokat alkotni!
Vagy legalább annak látszatát kelteni!
Tessék, én is megadom azt az örömöt neked, hogy "rám nyomhass" egy piros kezecskét. Szerencsétlen kölyök....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!