Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy mondhatnék nemet a ciginek?

Hogy mondhatnék nemet a ciginek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, kétszer dohányoztam életembe. kb egy hónapja, baráti társaságban. Nem ízlett, ezért nem is szoktam rá, de most egyre inkább érzem hogy rágyújtanék:S:S Mit tegyek?
2009. jún. 27. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
97%

bulikon meg koncerteken 1-2 slukkot szoktam szívni, ezért én is sokszor voltam/vagyok így, hogy tök rágyújtanék, miközben nem is dohányzom... . ha otthon jön rám a cigizhetnék, akkor egyszerűen elkezdek szotyizni vagy ropit enni, és lekötöm magam... de ha teli iszom magam vízzel, az is segít :)

szintén 17/l

2009. jún. 27. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Mondd azt,hogy nem dohányzol,és ne gyújts rá.Mondja ezt egy erős dohányos,aki nem tudja abbahagyni.

Gondolj bele,hogy most azért fizetsz,hogy később a gyógyszerekért is fizethess,amivel a dohányzás következményeiből kikezelnek.Vagy nem.

Számold ki mennyibe kerül egy évben ,rakd az árát egy üvegbe és menj belőle nyaralni külföldre

2009. jún. 27. 13:59
 3/4 A kérdező kommentje:
igazatok van, és amúgy utálom a cigit, nem is izlik meg semmi de néha érzem hogy kell... :S nem értem
2009. jún. 27. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Most, hogy ezt elolvastam megkívántam én is. Egyszerűen kerülni kell a témát, egy darabig ne menj cigis társaságba, vagy rágózz. valahol azt olvastam buliba vendégségbe vinni kell fogkefét krémet és ha ilyen van irány a mosdó.
2009. jún. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!