Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hólyaghurut megelőzése hogyan...

Hólyaghurut megelőzése hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Évek óta van visszatérő hólyaghurutom, de mindig csak szex után. Azt olvastam, hogy ha szex után azonnal elmegyek pisilni, akkor ez segít a megelőzésben. De hiába iszok meg előtte fél vagy egy liter vizet is akár, utána még egy óráig nem tudok pisilni. Mitől lehet ez és más tanács ami segíthetne a megelőzésben?
2015. júl. 24. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha gondod van, akkor amikor tüneteid vannak, fordulj orvoshoz, mindig csináljanak vizelettenyésztést és kapj célzott kezelést!

És szerintem ne szex után pisilj, hanem üres hólyaggal, vagyis pisilés után szexelj.

És a tőzegáfonya kapszula is jó lehet, illetve mindig igyál kellő folyadékot.

2015. júl. 24. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
És egy ultrahangos vizsgálat sem ártana, vagy egy olyan vizsgálat, amivel a húgyhólyagod működését is meg tudják figyelni, ha tényleg semmivel sem tudják kikezelni.
2015. júl. 24. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:

"És szerintem ne szex után pisilj, hanem üres hólyaggal, vagyis pisilés után szexelj. "

Jó nagy butaságot írtál. Azért szokták mondani, hogy szex után pisilni kell, mert a vizelet ilyenkor kimossa az esetlegesen bekerülő baktériumokat.

2015. júl. 24. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

"Jó nagy butaságot írtál. Azért szokták mondani, hogy szex után pisilni kell, mert a vizelet ilyenkor kimossa az esetlegesen bekerülő baktériumokat."

Nem butaság, mert ha meg teli hólyaggal áll neki szexelni, akkor meg az nem tesz jót a húgyhólyagnak és attól is lehet gyulladás!

2015. júl. 24. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!