Visszatérő hólyaghurut. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Idén márciusban vesztettem el a szüzességem és utána néhány nappal elviselhetetlen hólyaghurut tört rám 2 hétig tartott... Elmentem háziorvoshoz és beszedtem a Cefzil antibiotikumot ami után jobb lett. Később együttlét után újra jelentkeztek a tünetek és akkor olvastam utána hogy kapcsolatban áll a szex a hólyaghuruttal... Azóta úgy vigyázok magamra, mint a hímestojásra figyelek a higiéniára, szex után wc-re megyek, sok gyógyteát iszom, tőzegáfonyát eszek, melegen tartom magam stb... Azóta már 3 antibiotikum kúrán túl vagyok és voltam tenyésztésen is, de (ha már nem is annyira mint a legelején) de érzékeny. Ha már nem iszom elég folyadékot vagy valamit nem úgy csinálok már fáj... Előtte soha nem volt ilyen tünetem és nagyon el vagyok keseredve hogy ez már így marad. Lehetséges hogy az első fertőzésnél valami baktérium bennem maradt ami nem tud kikerülni és az okoz folyamatosan tüneteket? Nektek van hasonló tünetetek? Hogyan múlt el? Kérlek segítsetek normálisak válaszát várom. Köszönöm 18/L2015. júl. 18. 16:19
1/9 anonim válasza:
A sok folyadék segít, hogy ne sűrűsödj be, de az antibiotikumok padlóra teszik a bélflórát. lehet a párodat is kezelni kellene, és óvszert használni, amíg teljesen el nem múlik. addig is: 1 dl langyos vízben keverj el 2 kávéskanál mézet és egy pupos kkanál fahéjat. a fahéj nagyon jó fertőtlenítő szer, de mindenképpen menj nőgyógyászhoz, ne legyen komolyabb bajod
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Természetesen eddig mindig óvszerrel védekeztünk arra is gondoltunk hogy latexérzékenység, de az mégsem lehet hiszen akkor a hüvelyemnek lenne baja...
2015. júl. 18. 19:19
3/9 anonim válasza:
Milyen baktérium volt benned?
Hüvelyi kenetet is nézettél vagy csak pisiből?
4/9 A kérdező kommentje:
E coli volt, ami a bélben is megtalálható és csak pisit nézettem. Mivel azóta hol jobban előjön hol kevésbé attól félek ha már egyszer belém került már ilyen érzékeny is marad. :(
2015. júl. 21. 13:18
5/9 anonim válasza:
Nézess hüvelyi kenetet is! Oda is nagy eséllyel bemehetett...
Tangát felejtsd el, szex előtt és után is alapos zuhanyzás, pasidnak is.
Nekem a háziorvos még azt tanácsolta, hogy mossam meg a gátat ecetes vízzel lefekvés előtt
6/9 A kérdező kommentje:
Neked is volt hasonló tünet? És ebből ki lehet gyógyulni végleg?
2015. júl. 21. 17:33
7/9 anonim válasza:
Nekem más bajom van, de volt és van is felfázós érzésem. Elején volt baci a vizeletemben de már nincs, aztán volt hüvelgyulladásom is de már az sincs.
Igazából valószínű nekem a sclerosis multiplex okozza. Mert azóta van ez a felfázós bajom, amióta nem tudok normálisan pisilni.:/
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Jobbulást neked is és köszönöm a válaszaidat. Igyál te is nagyon sok folyadékot.
2015. júl. 22. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!