Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszatérő hólyaghurut ellen...

Visszatérő hólyaghurut ellen mi a legjobb? N22

Figyelt kérdés
Valószínűleg lelki eredetű problémáról van szó. Kiskoromban is így jött ki nálam a stressz. Kivizsgáltak, szervi bajt nem találtak, utána pszichiáterhez küldtek, a tüneteim enyhültek, szinte normális életet tudtam élni. Most nem rég óta van egy új párkapcsolatom, de sajnos az illető nagyon nehéz természetű, sokat veszekszik velem, úgy érzem nem tudok neki sokszor megfelelni. Ennek ellenére mégis szeretem őt. amióta ez tart, azóta jöttek elő a gyulladás szerű tüneteim ismét. A háziorvos nem talált semmit a vizeletben. Nőgyógyásznál voltam ultrahangon, nem talált semmit. A Valurinal medical-t szoktam szedni, ez enyhít a tüneteken, de ha abbahagyom, két-három hét és megint visszajön. Most elkezdtem jógázni. Menjek inkább urológushoz?

2015. ápr. 7. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha te magad is mondtad, hogy nem szervi baj, a vizeleted is negatív, akkor inkább pszichológushoz/pszichiáterhez kellene fordulni. De nem gondolod, hogy nem éri meg egy ilyen kapcsolatban maradni?
2015. ápr. 7. 19:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Rossz azért ezzel szembesülni, hogy így áll a kapcsolatom. nagyon nehéz, több, mint egy éve vagyunk együtt, nem könnyű. Most olvastam egy cikket, hogy annak vannak húgyúti betegségei, aki párkapcsolati gondokkal küzd, de közben fél, hogy elveszíti a másikat. Talán igazad lehet, felkeresek első körben egy pszichológust.
2015. ápr. 7. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!