Holnap aquaparkba megyünk, viszont lehetséges, hogy pont holnap jön meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Általában azok a menzeszem előjelei,hogy 2 napig nagyon fáj a mellem,utána 2 napig semmi,és a következő nap jön meg.Nos én már túl vagyok ezen a 4 napon,1x-2x a hasam is mintha görcsölt volna.Viszont vérnek még egyáltalán nincs jele,bár az utolsó menzeszem is nagyon gyenge volt,és olyan átlátszó nyálkás vér jött.Kb. a nap is megegyezik,hogy mikor kéne megjönnie.Bár lehetséges,hogy a mell fájásom most nem ezt jelzi,de már 2 éve megvan,és mostanában ritkábban késik,de előfordul.Félek a holnapi naptól.Elég kínos lenne,ha pont ott jönne meg,de ezt az aquaparkot nagyon nem szeretném kihagyni,mert most megyek először,viszont bizonytalan vagyok,hogy most mi fog történni.Mit tegyek?
15/L
2015. júl. 18. 15:11
2/6 anonim válasza:
Én ha citromos vizet iszom elég sokat, attól 1-2napot mindig késik.
3/6 anonim válasza:
ˇ#2 elmagyaráznád kérlek, hogy pontosan hogyan is tudná a citromos víz késleltetni a menzeszt?
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben,a citromos vizet kifogom próbálni,tampont használnék,de attól is tartok,hogy pl. délután jön meg,fürdés közben.Mi már reggel indulunk,és ha még nem lesz vérzés,akkor nem hiszem,hogy feltenném. :)
2015. júl. 18. 15:53
5/6 anonim válasza:
3#! Fogalmam sincs, hogy, csupán tapasztalat.
6/6 anonim válasza:
max placebo, mert semmi biokémiai alapja nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!