Miért nem jön meg a menzeszem, késik? (többi lent) :o
Figyelt kérdés
Miért nem jön meg a menzeszem? Már 1-2 napja meg kellett volna hogy jöjjön és kicsit félek mert barátommal néha csináltuk gumi nélkül is mikor nagyon be voltunk indulva de nem addig hogy ő akár elmenjek csak egy kicsit berakta... Félek,hogy esetleg valahogy terhes lettem? Tesztet vegyek? Ha igen milyen? Viszont a mellem fájt egy héttel azelőtt mielőtt meg kellene jönnie... És ilyenkor mindig fáj a mellem nagyon,de most nem jött még meg? Lehet hogy késik? Mit tegyek? :O2015. júl. 7. 11:35
1/4 anonim válasza:
Tök mindegy, bemész a dm-be vagy akárhová, aztán leveszel egyet a polcról. Ugyanolyan jó az olcsó is mint a drága.
2/4 anonim válasza:
Csinálsz egy tesztet és kész. Sose értettem ezt a be voltunk indulva és kicsit berakta dolgot. Nekem sose volt ilyen, csak nem védekeztetek, és azt hiszed, így nem kapsz áldást emiatt.
3/4 anonim válasza:
Ó, édes. :D Ne aggódj, nemhiszem hogy beállt volna tutifix28napra a menzeszed és általában mindig "késik" 1-2 napot csak olyankor nem parázol rá mert nem csináltátok gumi nélkül:) Egyszóval kétlem hogy terhes lennél. :)
4/4 anonim válasza:
én 26 vagyok és még nem állt be.
de egyébként lehetsz terhes igen, vegyél egy tesztet mindegy milyet akármelyik kimutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!