Dióhéjban: késik a menzeszem, terhesség esélye nulla, nyaralni megyek (többi lent) mit tegyek?
40.napon járok ma, általában a 30-35. körül szokott megjönni, de hiába van meg már 2,5 éve, még annyira nem rendszeres, pár nap eltérés szokott lenni, ennyi azonban nem. Terhes 100% hogy nem vagyok. Jövőhéten nyaralni megyek, a tamponhasználattal nincs probléma, de nem szeretnék azon görcsölni, hogy mikor jön meg. Mit tegyek?
A válaszokat előre is köszönöm!
Azaz problémának nem probléma? Mert úgy tudom, 21 és 45 nap közt minden normális, de ennyi idő alatt be kellett volna állnia...
Köszönöm a választ! :)
ne stresszelj rajta ugyse tudsz mit tenni ha megjön, legyen nálad pótbugyi meg betét mindig igy nem lesz baj. meg fájdalomcsillapito.
ne aggódj én 10 éve menstruálok de nem állt be még. nekem is van hogy 30 napos de van hogy 45...
és semmi bajom nincs, van akinek a szülés után áll be csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!