Mitől késik ennyit a menzeszem? Még sohasem késett ennyit? (többi lent)
Bizot kimarad 39.napon vagyok?:oo
és ugye nem lesz véres a fürdőruhám holnap?
Már ne haragudj, de ÉN honnan tudjam, hogy véres lesz-e holnap a fürdőruhád? Ha azt mondom, hogy "nem" és mégis az lesz, akkor én leszek a hibás?
Csak valószínű, hogy kimaradt, de az is lehet, hogy csak késik 2 hetet, azzal sem te lennél az első a történelemben...
Bocsanat nem ugy ertettem:((
Hanem hogy még mejöheT?
És mik lehetnek az okai h ennyit késik?:o
És mit tudnék kezdeni ha a strandon jönne meg?
TAMPONT még nem használok.
Több oka lehet:
- stressz
- a torna, amit elkezdtél csinálni, főleg, ha előtte semmit nem tornáztál (ez nem azt jelenti, hogy hagyd abba, csak a testednek meg kell szoknia, hogy rendszeresen tornázol)
- időjárás
Maximum annyit tudsz csinálni, hogy viszel magaddal hosszú strandkendőt, hogy ha mégis a strandon jön meg, akkor gyorsan körbetekered magadon és sipirc a mosdóba.
Nem szoktak előjeleid lenni? Pl. cicifeszülés, hasfájás, idegesség, nassolni vágyás? Mert azokra lehet alapozni. Ha ilyeneket tapasztalsz, akkor tuti, hogy 1-2 napon belül megjön.
Igen a tornászás miatt lehet edig semmit sem csináltam:oo nem azért mert fogyni akarok! Izmosodni:) 42 kiló vagyok:)
Hát volt barnázás is egy hete. Cicifeszulés 3 napja. Nassolás mindig:D
:D
Akkor mindenképp vigyél magaddal valami hosszú kendőt meg betétet. Ha érzed, hogy "jön", akkor nyomás átöltözni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!