Hogy zajlik a nőgyógyászati vizsgálat? Minden részletet írjatok le kérlek. És fáj? Mit fogok érzek?
sztem ez már az ezredik ilyen kérdés
nem fáj csak kellemetlen felülni arra a székre szétterpesztett lábakkal ráadásul sokszor az asszisztens is bejön közben szóval akkor 2 ember lát téged úgy már az szerintem megalázó de maga a rutin vizsgálat nem fájdalmas szerintem
szoknyába menj akkor nem kell levenni csak felhajtod az úgy kevésbé gáz mint alulról pucéran bevonulni a rendelőbe
:D
és szerintem nőhöz menj én megbántam h férfihoz mentem legelsőre,de csak ő volt a közelben
mármint a vetkőzőből átmenni a vizsgálóba.:) elírtam 4. vagyok
nem kell tőle félni, inkább ez mint valami csúnya betegség. csak kellemetlen kicsit
"nem fáj csak kellemetlen felülni arra a székre szétterpesztett lábakkal ráadásul"
Nagyot nevettem a megfogalmazáson...
Fájdalmat általában nem okoz a vizsgálat, csak lelkileg gáz.
Mindenképpen női orvost keress első alkalommal!
De bizony attól is függ, mint ahogy az anyának itélik váláskor a gyereket (hacsak nincs kizáró ok) automatikusan és nem az apának. Pedig ő is szereti egészen biztosan, de alapból a nő empatikus képessége nagyobb.
És arról ne is beszéljünk hogy az egyik át tudja érezni minden nyűgét, baját a női létnek, a másik honnan tudná? Férfiak ritkán menstruálnak, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!