Nőgyógyászati vizsgálat (rákszűrés) hogyan történik?
Hüvelyfeltárás kacsával, és a méhnyakról lekaparnak egy kis hámot. Ha még nem élsz szexuális életet min. egy éve, akkor nem aktuális a vizsgálat.
Mindenképp kérdezd meg előtte, hogy fém-, vagy egyszerhasználatos steril kacsával történik-e, ugyanis én több fertőzést is kaptam a rendelőben.
Ezért ezt mellőzöm, más diagnosztikai módszerekkel megelégszem.
Siman csak megvizsgal a doki, megnezi a cicidet, megnezi a puncidat, kenetet vesznek es lesz rakszures is, akkor vesznek egy ici-pici mintat a mehszaj szovetebol. Ha tovabbi vizsgalatok is szuksegesek, akkor is max elkuldenek majd masnap vervetelre. Mellrak szurese sem nagy kunszt, csak befogjak a cicidet egy keretbe es megrontgenezik.
A vizsgalatok nem fajdalmassak es maximum a paciens reszerol lehet kicsit kellemetlen, hogy egy idegen ember elott le kell vetkozni es nyulkalnak a puncid kornyeken, de idovel mar nem is fog zavarni ez a dolog, azt pedig nyugodtan elhiheted, hogy a doki napkaban sok olyat lat mint a tied, tehat nincs okod szegyeloskodni.
" es nyulkalnak a puncid kornyeken, de idovel mar nem is fog zavarni ez a dolog"
Hát nem kell kertelni, nem a környékén nyúlkálnak, hanem benne, és elég fájdalmas. Engem eléggé megráz, és több évre taccsra teszi a szexuális életemet, ha mindenképp muszáj egy ilyen vizsgálat.
Szerintem nem fájdalmas,max kellemetlen.
Én is pár hónapja voltam elôször...
Nôhöz mentem, így nem volt olyan gáz. Meg amúgy is orvos, ez a dolga.
Hát nem túl kellemes, őgyhogy mindenképpen női orvost ajánlanék elsőre.
Először kikérdezget, utána deréktól lefele vetkőzés, felülsz, terpesz, lábakat tartóba. Megnézegeti, belenyúl 2 ujjal miközben másik kezével alhasad végigtapogatja. Utána kacsát a nunidba tolja, kinyitja és egy pálcával mintát vesz. Ezután felöltözhetsz, majd deréktól felfelé levetkőzés, mell megtekintgetése és végig tapogatása.
Felöltözés és elmondja amit tapasztalt.
Nekem melltapit csak 25 éves kortól végeztek.
Mondta is az orvos, hogy mostantól már ez is része a vizsgálatnak, mivel elmúltam 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!